PROMENIO TIM, ALI SU BOJE OSTALE ISTE! Igrač Zvezde pojačao Vojvodinu! (FOTO)
Foto: Beta/Dragan Gajić

POSAO ZAVRŠEN

PROMENIO TIM, ALI SU BOJE OSTALE ISTE! Igrač Zvezde pojačao Vojvodinu! (FOTO)

Nije se o ovome puno pričalo, ali obično su takvi poslovi i najbolji

Objavljeno:

Dosadašnji napadač Crvene zvezde Damjan Gojkov (20) i dojučerašnji golman Sinđelića Nikola Simić (21) potpisali su trogodišnje ugovore sa Vojvodinom.

Fudbalski klub Vojvodina danas je angažovao još dvojicu novih igrača u ovom prelaznom roku. Nakon jučerašnje promocije novih prvotimaca u FC “Vujadin Boškov”, na kojoj je javnosti predstavljeno 10 novih fudbalera Vojvodine i na kojoj je predsednik kluba Dušan Vlaović rekao da aktivnosti u vezi sa transferima ovog leta još uvek nisu završene, ugovore sa “starom damom” potpisali su dosadašnji napadač Crvene zvezde Damjan Gojkov i dojučerašnji golman Sinđelića Nikola Simić.

Nova pojačanja Vojvodine
Nova pojačanja Vojvodine foto: Promo

Damjan Gojkov je rođen drugog januara 1998. godine u Vrbasu, a seniorsku karijeru započeo je u ekipi OFK Beograda. Nakon dve godine igranja za “romantičare”, prošlog leta je prešao u Crvenu zvezdu, ali je odmah prosleđen na pozajmicu u Bežaniju, za koju je tokom minule sezone odigrao 25 utakmica i postigao četiri gola. Osim na poziciji napadača, dobro se snalazi i na mestu desnog krila, a ugovor sa Vojvodinom potpisao je na period od tri godine.

S druge strane, Nikola Simić je rođen 21. decembra 1996. godine, a seniorsku karijeru je započeo u timu Bežanije. Potom je prešao u ekipu Srema iz Jakova, odakle se pre dve godine preselio u beogradski Sinđelić. Tokom prošle sezone, za ovog prvoligaša branio je na 26 utakmica i, poput Gojkova, sa Vojvodinom je potpisao trogodišnji ugovor.

BONUS VIDEO: Delije imaju novu pesmu o Kosovu i Metohiji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.