MORAO SI SVE DA USE**Š, A NEKAD TI SE PLAĆALO DA NE PEVAŠ: Hrvatske glumice brutalno isprozivale Tompsona posle dočeka fudbalera u Zagrebu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/HRT

oglasile se

MORAO SI SVE DA USE**Š, A NEKAD TI SE PLAĆALO DA NE PEVAŠ: Hrvatske glumice brutalno isprozivale Tompsona posle dočeka fudbalera u Zagrebu! (FOTO) (VIDEO)

Najbrutalniji komentar napisala je Ivana Runjić

Objavljeno:

Hrvatska glumica Nataša Janjić jedna je od retkih njihovih zvezda koja na društvenim mrežama nije previše komentarisala Mundijal u Rusiji, iako je navijala, ali čini se kako ju je jedan detalj s dočeka na Trgu Bana Jelačića itekako izbacio iz takta pa je odlučila da to okači na društvene mreže.

Naime, glumici nikako se nije svidelo što se Marko Perković Tompson družio sa Vatrenima pa je objavila ovo: - Mi volimo us**t pred kraj. Takvi smo. Neopisivo.

Požalila se i kako su nestali stihovi "Večeras je naša fešta", "Mi smo prvaci" zatim "Ovo će biti dobra noć predosjećam", a s njom su se složile i brojne druge glumice.

- Ma kad je već morao pevati, makar da sluha ima - napisala je Tijana Lazović, a Jelena Veljača je dodala: - Ja sam malo u šoku koliko je on off tune.

foto: Printscreen/Instagram/fashionhr

Ipak, najbrutalniji komentar napisala je Ivana Runjić, ćerka pokojnog kompozitor Zdenka Runjića: - A nekad mu se i plaćalo da ne peva- zaključila je.

I glumica Lana Barić nije bila zadovoljna nastupom jednog od omiljenog pevača Vatrenih: - Šteta. Malo je falilo da pobijedimo i u dočeku, ali protivnik je bio jači.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.