UGLAVNOM SMO MISLILI DA JE VIDA SELJAČINA: Da li ćete možda promeniti mišljenje posle OVIH POTRESNIH REČI NJEGOVE ŽENE? (FOTO)
Foto: Printscreen/HRT

JAKE REČI

UGLAVNOM SMO MISLILI DA JE VIDA SELJAČINA: Da li ćete možda promeniti mišljenje posle OVIH POTRESNIH REČI NJEGOVE ŽENE? (FOTO)

Objava je odmah poslala megahit

Objavljeno:

"O strastvenosti i srčanosti reprezentativca Domagoja Vide stvarno ne treba trošiti reči. Svoje je vatreno srce i dušu bećarsku dokazivao svakom sekundom svog sjajnog nastupa na Svjetskom prvenstvu, a i prvi je, najbučniji, najkonkretniji i najdirektniji bio i svaki put kad se slavilo", piše Slobodna Dalmacija.

Kad su Vatreni sleteli na zagrebački aerodrom, Domagoj Vida je poveo najneposrednije navijanje, direktno sa zaposlenicima aerodroma, koji su imali stvarnu privilegiju prvi susresti vicešampione sveta.

- Moja domovinaaaa... - zapevao je temperamentni Vida, zagrlio igrače i odmah u trenu stvorio emotivne i dragocene trenutke za sve prisutne.

Stoga ne čudi posebno emotivna objava Ivane Vide svom suprugu. Zaljubljena Metkovka na Instagramu je tako objavila sledeći status:

- To je moj najbolji prijatelj, moj muž, TATA, moja LJUBAV, moj anđeo čuvar, moja vodilja, moje srce i moja duša, moj pravi put, moj uspon i moj pad, moj bećar, veseljak, moja svjetlost i moja tama, moj život, moj idol, HEROJ, MOJ PONOS!! Najponosnija žena na ovoj kugli zemaljskoj.

Objava je odmah našla put do nežnih ženskih srca.

- Rasplakah se, Ivana... divan tekst! ️ Baš je bećar, veseljak, duša od čovjeka!" - napisala je pratiteljica.

- Predivne riječi! Budi ponosna! Imaš zašto biti ponosna! - tek su neki od brojnih komentara koji su objavu stigli rekordnom brzinom, piše Slobodna Dalmacija.

BONUS VIDEO: Radost Francuza, tuga Hrvata na Exitu posle drugog gola Galskih petlova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.