IZ SPARTAKSA PORUČUJU PRED ZVEZDU: Da se ičega plašimo, ne bismo ni bili ovde!
Foto: Spartaks

JAKE REČI, DA VIDIMO DELA

IZ SPARTAKSA PORUČUJU PRED ZVEZDU: Da se ičega plašimo, ne bismo ni bili ovde!

Utakmica izmedju Letonaca i Crvene zvezde igraće se u utorak na stadionu "Rajko Mitić" od 20.30

Objavljeno:

Trener fudbalera Spartaksa iz Jurmale Aleksandar Grišin ocenio je danas uoči revanša sa Crvenom zvezdom u kvalifikacijama za Ligu šampiona da oba tima imaju podjednake šanse za prolaz.

- Ne bismo bili ovde da strahujemo od bilo čega, a posebno ne od 'katastrofe'. Da se plašimo bili bismo kod kuće. Šanse oba tima su podjednake i kvalitet treba da se pokaže na terenu. U prvom meču smo pokazali sa možemo da budemo jednaki - rekao je Grišin novinarima u Beogradu.

Spartaks je prošle nedelje kao domaćin u Rigi igrao nerešeno ;bez golova sa Zvezdom, a trener Grišin rekao je da njegova ekipa pre svega mora da ponovi dobru igru u odbrani iz tog meča.

- Najbitnije je da uradimo dobar posao u odbrani, jer znamo da je Zvezda jako dobra napred. Moramo da zatvorimo prilaze našem golu, iako ćemo ovu utakmicu igrati otvorenije, jer moramo da postignemo gol. Bitno je da pokušamo da pobedimo šampiona Srbije, a to ćemo moći jedino ako im ne dozvolimo kontrolu - rekao je on.

- Teren je veći od našeg i to će biti otežavajuća okolnost, ali nećemo se povući - dodao je trener Spartaksa.

Kapiten letonskog tima Aleksandar Kosorić ocenio je da je Zvezda favorit, ali da će njegova ekipa pokušati da iznenadi šampiona Srbije.

- Sutra je veoma bitan meč za nas. Ovo je drugo poluvreme, nakon pozitivnog prvog, u kojem nismo primili gol. Sigurno ce biti otežavajuća okolnost što oni imaju publiku, 12. igrača koji im izvlači poslednji atom snage, ali mi smo spremni za to i pokušaćemo da ih iznenadimo. Jedan gol i sačuvana mreža nas vode dalje - rekao je Kosorić.

Utakmica izmedju Spartaksa i Crvene zvezde igraće se u utorak na stadionu "Rajko Mitić" od 20.30.

BONUS VIDEO: Radost Francuza, tuga Hrvata na Exitu posle drugog gola Galskih petlova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.