PROCURELI ŠOKANTNI DETALJI: Saigrač umalo prebio Lionela Mesija u svlačionici!
Foto: Reuters

Leo, pojeo bio golem ćutek

PROCURELI ŠOKANTNI DETALJI: Saigrač umalo prebio Lionela Mesija u svlačionici!

Otvorio je dušu i ispričao šta se dogodilo

Objavljeno: 12:37h

Argentinci su se vratili iz Rusije "pognute glave" i ponovo bez trofeja što je novi udarac za Lionela Mesija koji se već neko vreme teško nosi sa time što ništa ne uspeva da osvoji sa nacionalnim timom.

Nije nikakva tajna da je upravo omaleni "gaučos" ličnost koja se pita za sve u reprezentaciji, da on utiče na selektore i da čak preuzima njihovu ulogu i odlučuje ko će igrati, a ko neće.

Njegova reč u svlačionici je glavna, i tako je već godinama, što je u neku ruku i logično, jer je reč o jednom od najboljih fudbalera svih vremena, ali Argentina ima još vrhunskih asova, koji takođe imaju svoj ego i to je veoma teško pomiriti, naročito s njim.

Nikolas Burdiso zamalo je prebio Lionela Mesija u svlačionici
Nikolas Burdiso zamalo je prebio Lionela Mesija u svlačionici foto: Reuters

Nikolas Burdiso, bivši reprezentativac Argentine, sada je ispričao tamošnjim medijima kako je jednom prilikom umalo prebio Mesija u svlačionici zbog njegovog naređivačkog ponašanja. To je bilo 2011. godine, a on od tada više nikada nije pozvan u nacionalni tim.

- Ljutio se i vređao me, pošto nikako nisam mogao da mu dodam loptu. Delovalo je zaista užasno na terenu. Prva stvar koju sam uradio je bila da ga sačekam u svlačionici, ali saigrači su znali šta će se desiti, pa su sprečili fizički kontakt. Mesi je snažna ličnost, ali i ja sam takav. Sve se dobro završilo, na kraju. Takve stvari se dešavaju - ispričao je Burdiso.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.