Fudbaler Hrvatske odbio da se rukuje sa Putinom?! Kad vidite o kome je reč, verovaćete da je to uradio namerno, a nije Vida! (VIDEO)
Foto: EPA/Alexei Nikolsky

Očekivano ili ne?

Fudbaler Hrvatske odbio da se rukuje sa Putinom?! Kad vidite o kome je reč, verovaćete da je to uradio namerno, a nije Vida! (VIDEO)

Detalj koji nije promakao pažljivim posmatračima prenosa, a odmah su počele pretpostavke šta je razlog

Objavljeno:

Hrvatska je izgubila u finalu Svetskog prvenstva od Francuske, a posle utakmice predsednik Rusije Vladimir Putin zajedno sa predsednikom Francuske Makronom, predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović i prvim čovekom FIFA, Đanijem Infantinom, je dodeljivao medalje igračima dveju ekipa.

Tom prilikom pažnju svetske javnosti privukao je jedan detalj, a to je da se jedan jedini fudbaler Hrvatske nije rukovao sa prvim čovekom Ruske Federacije.

Fudbaleri Hrvatske primaju medalje i čestitke od Putina, Infantina i Kolinde Grabar Kitarović
Fudbaleri Hrvatske primaju medalje i čestitke od Putina, Infantina i Kolinde Grabar Kitarović foto: Reuters

U pitanju je Josip Pivarić koji nije pružio ruku Putinu, ali nije ni ovaj njemu.

Očekivano, odmah su krenule priče zašto je to uradio i da li je reč o namernom "kuliranju" iz razloga što je on član ukrajinskog Dinama iz Kijeva, a dobro znamo kakvi su odnosi Rusije i Ukrajine u ovom trenutku, i da brojni Hrvati, pa čak i njihovi fudbaleri pružaju podršku Ukrajincima i njihovoj vojsci.

Ovo je još samo jedan u nizu "incidenata" hrvatskih fudbalera na temu odnosa Rusije i Ukrajine, jer ne zaboravimo da je Domagoj Vida čak dva puta posle četvrtfinalne pobede nad ruskom reprezentacijom uzvikivao ratni poklič ukrajinske vojske "Slava Ukrajini", što je izazvalo žestoke reakcije u ruskoj javnosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.