Ivan Ivanović nije birao reči kad je poručio da će da navija za Hrvate i zapalio Srbiju! Počele su brutalne uvrede, a onda su se javili srpski fudbaleri! (VIDEO)
Foto: AP

Zato što navija za Hrvate

Ivan Ivanović nije birao reči kad je poručio da će da navija za Hrvate i zapalio Srbiju! Počele su brutalne uvrede, a onda su se javili srpski fudbaleri! (VIDEO)

Poznati voditelj nije birao reči kada je obelodanjivao da će navijati za "vatrene" zbog onih koju ga pljuju zbog toga

Objavljeno:

Finale Svetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske samo što nije počelo, a u Srbiji i dalje postoji polemika i prepucavanje da li bi naš narod trebalo da navija za naše komšije ili protiv njih.

Poznati voditelj Ivan Ivanović je uoči finala raspalio javnost svojom objavom iz Moskve, u kojoj je najavio da će on podržati hrvatsku reprezentaciju u finalu.

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan) on

- Vama želim mnogo sreće, želim da se radujete danas posle utakmice, posebno svim mojim prijateljima u Rovinju. Onima koji mrze želim da poručim da se nose u p***u materinu, jer mržnja rađa samo mržnju i ništa drugo. Odj**u od nas. Širimo ljubav, budimo jedni uz druge, poštujemo jedni druge, pre svega. I za kraj, ako pobedite, izbegavajte one pesme u kojima Srbe kačite na vrbe i ostala s**nja, to nam baš ne prija i nije u redu - napisao je Ivanović i pored snimka napisao: Dilema razrešena! Srećno komšije.

Ovakva njegova objava je izazvala ogromnu raspravu i kao i prethodnih dana bes određenog dela Srba koji su počeli da ga vređaju zbog toga, ali su na njegovu stranu stali pojedini srpski fudbaleri.

Dejan Stanković mu je uputio reči podrške, baš kao i Marko Grujić koji će podržavati svog klupskog saigrača Dejana Lovrena, pa i Luka Jović koji je putem Instagrama podržao saigrača Antu Rebića.

Luka Jović je podržao Antu Rebića uoči finala Svetskog prvenstva
Luka Jović je podržao Antu Rebića uoči finala Svetskog prvenstva foto: Printscreen/Instagram/lukajovic_35

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.