ZA KOGA ĆE NAVIJATI VUČIĆ U FINALU: To uopšte ne krijem! Od naših fudbalera ću tražiti više! Država ništa nije učinila za Novaka!
Foto: Beta / Milan Obradović

Kao što smo i pretpostavljali

ZA KOGA ĆE NAVIJATI VUČIĆ U FINALU: To uopšte ne krijem! Od naših fudbalera ću tražiti više! Država ništa nije učinila za Novaka!

Predsednik Srbije je istakao da je uputio čestitke Belgijancima i Hrvatima na uspehu na Svetskom prvenstvu

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je čestitao već belgijskom kralju i premijeru na uspehu njihove fudbalske reprezentacije na Svetskom prvenstvu, da je čestitao i Kolindi Grabar Kitarović na velikom uspehu Hrvatske, te da se nada da će francuskom predsedniku Makronu čestitati uživo tokom boravka u Parizu.

- A za koga ću ja da navijam, nikad nisam krio, i nije to mnogo važno - odgovorio je na pitanje za koga će navijati u finalu Svetskog prvenstva.

Ali, kako je naveo, nikad neće dozvoliti da se nekome zabrani da za nekoga navija, kao što su to, primetio, je nekima zabranili da protiv Hrvatske navijaju za Rusiju.

Vučić je odgovarajući na pitanja novinara nakon otvaranja sportske hale u Mionici, podsetio da smo u 2017. postigli najveće sportske uspehe, da je to rezultat pre svega ogromnog rata i napora sportista, ali i da im je država pružila najbolje uslove koje je mogla.

- Želim Novaku uspeh, on je sam svoj majstor, sam je sve uradio uz pomoć svoje porodice, država tu nije ništa učinila - primetio je, te dodao da država želi da pomogne vaterpolu, da se ojača klupsko takmičenje...

Aleksandar Vučić je ponovo čestitao i Novaku Đokoviću
Aleksandar Vučić je ponovo čestitao i Novaku Đokoviću foto: Beta/Branislav Božić

Grade se, dodao je, nove streljane, nacionalni trening centra za sve borilačke sportove, "mnogo toga ispravljamo iz prošlosti..."

- A ovi što nam drže pridike, neću ja da zavrćem rukave kao sto su neki činili i da navijam da svi to vide pa da pričaju - vidi kako predsednik navija...zato što to slikanje ne razumem, ni ovde ni u okruženju - rekao je Vučić.

Jer, kako kaže, nije naše da se kitimo njihovim uspesima, već da im obezbedimo uslove.

- A onda možemo da sedimo kod kuće i da ih bodrimo koliko možemo - rekao je Vučić i dodao da će od fudbalera tražiti više, da će tražiti još bolje uslove, jer i naši klubovi moraju da budu bolji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.