KRENULO PREPUCAVANJE FRANCUZA I HRVATA: Sevaju varnice uoči finala Svetskog prvenstva! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

Šta se desilo?

KRENULO PREPUCAVANJE FRANCUZA I HRVATA: Sevaju varnice uoči finala Svetskog prvenstva! (FOTO) (VIDEO)

Počele su provokacije i peckanja, i to među Savezima dve reprezentacije

Objavljeno:

Francuska i Hrvatska sudariće se u borbi za najveći trofej u reprezentativnom fudbalu koji postoji. Dve reprezentacije stigle su do finala Svetskog prvenstva i u međusobnom okršaju odlučiće kome će pripasti "Zlatna boginja".

Satima uoči početka utakmice koja odlučuje o novom svetskom šampionu, fudbalski savezi dveju zemalja počeli su kroz međusobne šale i prozivke da zagrevaju atmosferu.

S obzirom na to da je ovo repriza polufinala Mundijala iz 1998. godine kada je Francuska posle preokreta slavila golovima Lilijana Tirama i plasirala se u finale gde je kasnije pobedila Brazil, prepucavanje je počelo od toga.

- Hej Francuzi, postarajte se da Lilijan Tiram ne bude u vašoj ekipi ove godine, važi - poručili su iz Hrvatskog fudbalskog saveza, a ubrzo je stigao odgovor.

- Ćao i vama, samo ukoliko vi obećate da nećete pustitu Davora Šukera na nas, mi ćemo ubediti Lilijana da ne igra. Ali ne zaboravite da Tiramova zamena takođe ume da postigne gol - pecnuli su iz Francuskog saveza protivnike uz fotografiju sadašnjeg beka Benžamina Pavara koji je već postigao jedan gol na SP.

Podsećamo, da je u polufinalu pre 20 godina Hrvatska povela golom Šukera 1:0, ali je onda Lilijan Tiram postigao dva pogotka i tako doneo pobedu "trikolorima" i plasman u finale. Interesantno je da su to bila jedina dva gola koje je Tiram postigao u karijeri u dresu Francuske.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.