Hrvatski reprezentativac je uradio za svakog stanovnika rodnog mesta isto ono što radi naš Nemanja Matić! (FOTO)
Foto: AP

Slave ga kao najvećeg heroja

Hrvatski reprezentativac je uradio za svakog stanovnika rodnog mesta isto ono što radi naš Nemanja Matić! (FOTO)

Iako ga dugo nije bilo u nacionalnom timu, on se pred ovo Svetsko prvenstvo izborio da postane ne samo deo reprezentacije, već i član startne postave

Objavljeno:

Ante Rebić je jedno od otkrovenja Svetskog prvenstva u Rusiji i samim time jedan od junaka Hrvatske koja je stigla do finala.

Ovaj momak nije bio u planovima nijednog selektora još od kada je na prethodnom Mundijalu u Brazilu dobio crveni karton, sve do dolaska Zlatka Dalića, koji je video njegove sjajne igre u Ajntrahtu prethodne sezone i pozvao ga na pripreme nacionalnog tima.

Rebić je tamo pokidao i ne samo da se izborio za mesto među 23 igrača u reprezentaciji, već i za igranje u startnoj postavi na svakom meču.

Došlo je vreme da dobijemo novog prvaka sveta. Kvota na Francuze je 2,00, na Hrvate 4,20, da će meč otići u produžetke 3,20, a kladionica MOZZART je spremila još mnogo zanimljivih kvota za finale Svetskog prvenstva. Pogledajte.

I dok se on sprema za najvažniji meč svoje karijere, njegov prijatelj iz rodnog Imotskog Lovro Šindik, otkrio je u stvari kakav je čovek Rebić.

- Ante je u svom selu jednom platio dugove svih 500 meštana koji su u tom trenutku bili u toj vrsti problema - prisetio se Šindik šta se dogodilo pre nekoliko godina.

Ovo nas je dosta podsetilo na priču i o našem Nemanji Matiću koji redovno plaća dugove meštana Uba u tamošnjim prodavnicama.

Rebić je u rodnom gradu sada i zvanično omiljeni ličnost zato što bilbordi sa njegovim likom se nalaze na svakom koraku i pokazuju svakom ko prođe kroz njega kakva je igračina tu rođena.

Da ne zaboravimo da pomenemo i da je Rebić jedan od najboljih prijatelja naših Luke Jovića i Mijata Gaćinovića sa kojima je igrao prošle godine u Ajntrahtu iz Frankfurta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.