Hrvatski reprezentativac i saigrač srpskog fudbalera najavio finale Mundijala slikom iz ratnog Vukovara! (FOTO)
Foto: Reuters

Raspaljuje odnose srba i Hrvata

Hrvatski reprezentativac i saigrač srpskog fudbalera najavio finale Mundijala slikom iz ratnog Vukovara! (FOTO)

Njemu nije prvi put da na društvenim mrežama objavljuje stvari, iako je prijatelj sa brojnim srpskim fudbalerima

Objavljeno: 10:30h

Fudbaleri Hrvatske igraju protiv Francuske finale Svetskog prvenstva, a Dejan Lovren je tu utakmicu najavio fotografijom iz Vukovara, tokom domovinskog rata.

Defanzivac "vatrenih" je objavio na svom Instagramu sliku hrvatske vojske kako maršira pored Vukovarskog tornja, koji je postao simbol rata 90-tih godina prošlog veka i uz nju napisao poruku:

- Kao što sam prvu sliku objavio tokom turnira, tako ću i zadnju. Domovino, narode i za sve koji nisu sa nama, proteklih 50 dana smo sve ovo radili za vas, znam da vam nije bilo lako, kao ni nama, ali vrijedilo je. Uspjeli smo napraviti nešto što će se pričat generacijama, ali ostao je još jedan stepen, sigurno jedan od najtežih. Momci samo hrabro kao i od prvog dana, idemo dati zadnji atom snage danas...nemamo sta izgubit! Idemooooooo! Iznad svih Hrvatska - poručio je igrač Liverpula, što možete videti OVDE.

Dejan Lovren je finale Mundijala najavio slikom iz rata
Dejan Lovren je finale Mundijala najavio slikom iz rata foto: Printscreen/Instagram/dejanlovren06

Njemu inače ovo nije prvi put da objavljuje slike iz rata, jer je takođe svojevremeno i slavio "Oluju" putem društvenih mreža, a ono što je posebno interesantno jeste da je on saigrač našeg Marka Grujića u Liverpulu i da su veoma dobri prijatelji, baš kao i sa Lazarom Markovićem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.