EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Miloš Topalović: Belgija me najviše razočarala (KURIR TV)
Foto: Printscreen/facebook

Doživi Prvenstvo

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Miloš Topalović: Belgija me najviše razočarala (KURIR TV)

Bilo je reči i o važnosti i uticaju VAR-a na moderni fudbal i mnogim zanimljivim detaljima.

Objavljeno: 18:02h

Sportski novinar Miloš Topalović je gostujući u emisji Doživi prvenstvo rekao da ga je tokom Mundijala najviše razočarala Belgija

- Za mene je Belgija neprijatno iznenađenje. Oni su poput Hrvata na vrhuncu. Mislim da je njihov najveći problem selektor Martinez, koji je napravio mnogo grešaka. Sa druge strane Hrvati su to iskoristili i napravili istorijski uspeh - rekao je Topalović.

Ima li neke reprezentacije koja je nadmašila očekivanja.

- Svi su igrali u skladu sa mogućnostima. Lično od Brazila ne očekujem nikada mnogo, jer ne znaš kad će da se zabavljaju. Nemci su imali poremećene međuljdske odnose i to je tamo kulminiralo. Iran na primer ima kvalitetnu ligu, odatle crpe igrače, a selektor je dugo tu gde jeste. Japan urođeni borbeni duh. Ali tu nema kontinuiteta, sve je bljesak. Sa druge strane pitanje je da li da se u situaciji u kojoj su Japan i Senegal poravnati, treba da se broje kartoni ili korneri, koji su dokaz ofanzivnog fudbala.

Zašto evropske ekipe dominiraju?

- Jer se najbolje radi. Zato južnoamerikanci odmah po rođenjhu gledaju gde je Evropa. Oni imaju talenta, ali ne i disciplinu i to je razlog. Urugvaj uvek igra isto, ali njih je malo svesni su šta i koliko znaju, dok Brazilci i Argentinci improvizuju.

Bilo je reči i o važnosti i uticaju VAR-a na moderni fudbal i mnogim zanimljivim detaljima.

NOLE UBIJA VREME: Pogledajte kako Đoković igra klikere dok čeka meč sa Nadalom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.