POTEZ VREDAN DIVLJENJA: Dres Mitrovića koji je završio u rukama momka iz Beograda prodat u HUMANITARNE SVRHE za 213 hiljada dinara! (FOTO)
Foto: Starsport©

APLAUZ

POTEZ VREDAN DIVLJENJA: Dres Mitrovića koji je završio u rukama momka iz Beograda prodat u HUMANITARNE SVRHE za 213 hiljada dinara! (FOTO)

Nakon slavlja posle pobede u prvom kolu takmičenja po grupama na Svetskom prvenstvu, Vojin je uhvatio Mitrov dres

Objavljeno:

Nakon utakmice Srbije i Kostarike u prvom kolu Mundijala, Beograđanin Vojin Cucić uhvatio je Mitrovićev dres i odlučio da ga prosledi organizaciji "Srbi za Srbe". Dres našeg centarfora završilo je na aukciji, a sada je zvanično našla novog vlasnika. U humanitarne svrhe uplaćeno je nešto više od 213 hiljada dinara.

Nakon slavlja posle pobede u prvom kolu takmičenja po grupama na Svetskom prvenstvu, Vojin je uhvatio Mitrov dres. Iako nije verovao da će se to desiti, kada je u svojoj ruci ugledao dres odlučio se na potez koji je mnoge oduševio. Poklonio ga je humanitarnoj organizaciji kako bi novac prikupljen od njegove prodaje otišao onima kojima je najpotrebniji.

Aleksandar Mitrović bez dresa koji je otišao u ruke Vojina Cucića
Aleksandar Mitrović bez dresa koji je otišao u ruke Vojina Cucića foto: Starsport©

Nakon ovakvog poteza zaista je jasno da ipak postoji nešto važnije od fudbala - život. Vojin je pokazao pravi primer toga, a sigurno da u našoj državi postoji još mnogo humanih i ljudi velikog srca. Svaka čast za potez.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.