BRAVO, PEŠIĆU! Srbijo, bivši napadač Zvezde ti je upravo očitao lekciju pred odlazak iz zemlje! Zapitajte se posle njegovih reči! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

Svaka čast

BRAVO, PEŠIĆU! Srbijo, bivši napadač Zvezde ti je upravo očitao lekciju pred odlazak iz zemlje! Zapitajte se posle njegovih reči! (VIDEO)

Umesto da šaljemo SMS-ove za bolesnu decu, mi glasamo da pobede Kija, Luna, Sloba ili onaj Tigar, Zmaj, kako se već zove

Objavljeno: 11:38h

Aleksandar Pešić napustio je Crvenu zvezdu i odlazi u Saudijsku Arabiju, ali kako sam kaže to ne znači da je stavio tačku na crveno-belu priču i ne isključuje mogućnost da se jednog dana vrati na Marakanu.

Najbolji strelac kluba u istorijskoj prošloj sezoni oprostio se od uprave, saigrača i navijača intervjuom koji je dao za klupsku televiziju.

Aleksandar Pešić karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji
Aleksandar Pešić karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji foto: Beta

On je tom prilikom istakao da je imao ponude iz Evrope, ali da nije mogao da gleda samo sebe i svoju karijeru, već i da učini nešto za klub koji mu je revitalizovao karijeru koja je bila u padu.

- Imao sam ponude i iz Evrope. Međutim, kada se pojavila ova iz Azije nisam hteo da budem sebičan i da gledam samo sebe. Zvezda me je vratila u život. Svi mi igramo fudbal da bismo nešto zaradili i da bismo u budućnosti bolje živeli. Razmišljao sam, ali kada sam otišao dole i video kakvi su ljudi, kako su me dočekali, verujem da sam napravio pravi potez - poručio je Pešić.

Napadač je na odlasku iz Srbije pričao i o aktuelnoj situaciji u našoj zemlji i održao svima lekciju i poslao poruku.

- Iskren da budem, molim Boga sa nema Zadruge i Parova. Svega toga mi je preko glave. Borimo se za neku normalnu sredinu, imamo dosta bolesne dece, mnogima je potrebna pomoć, jedan SMS mnogo znači. Ljudi ne šalju te SMS-ove, nego šalju da li će da pobedi Kija, Luna, Sloba ili onaj, kako se zove u Parovi, Tigar, Lav, Zmaj. I tu sam malo razočaran. Želim da gledam neke normalne stvari i samo se nadam da toga neće biti - rekao je između ostalog Pešić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.