Pozvali zlatnu generaciju Hrvata iz 1998. na finale u Moskvu, a Ćiro Blažević najstrašnije iznapušavao i opsovao Šukera!
Foto: Profimedia

neće da mu ide pod noge

Pozvali zlatnu generaciju Hrvata iz 1998. na finale u Moskvu, a Ćiro Blažević najstrašnije iznapušavao i opsovao Šukera!

Nekadašnji učitelj i učenik koji su do srede bili tvorci najvećeg uspeha hrvatskog fudbala sada se ne podnose

Objavljeno:

Hrvatski fudbaleri plasirali su se finale Svetskog prvenstva u Rusiji, čime su ostvarili najveći uspeh u istoriji fudbala te zemlje i nadmašili bronzanu medalju generacije reprezentativaca iz 1998. godine u Francuskoj na Mundijalu.

Ipak, ta generacija koja je donela prvo odličje hrvatskom fudbalu, nije zaboravljena, a sadašnji selektor Zlatko Dalić je dao predlog da se svi igrači iz tog tima pozovu da bude specijalni gosti na finalu na stadionu "Lužnjiki" u Moskvi.

Taj njegov predlog je prihvaćen, ali izgleda neće svi prihvatiti poziv koji su kreirali i učestvovali u tom prethodnom uspehu hrvatskog fudbala.

Miroslav Ćiro Blažević nije prihvatio poziv da ide na finale u Moskvu
Miroslav Ćiro Blažević nije prihvatio poziv da ide na finale u Moskvu foto: AP

Miroslav Ćiro Blažević, tadašnji selektor "vatrenih", žestoko je raspalio po svom tadašnjem adutu Davoru Šukeru, koji je sada predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske i uz psovke poručio da nema nameru da ide na finale.

- To je jako lep gest Zlatka Dalića, ali j***m ti savez u kom Dalić mora da daje takve ideje. Ja znam da Šuker, koji je takođe moj sin, tamo ne želi da me vidi i ja ne želim da mu dođem pod noge. Neću putovati u Moskvu, ali sam svim srcem uz reprezentaciju. Navijam za njih i verujem da možemo da srušimo te Francuze i da ćemo biti svetski prvaci -poručio je "trener svh trenera".

Podsećamo da je Hrvatska pre 20 godina u Francuskoj zaustavljena u polufinalu baš od domaćina koji će im biti i sada protivnik u finalu, a potom su u borbi za treće mesto pobedili Holandiju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.