LUKA MODRIĆ: Srbi, hvala vam!
Foto: Reuters

Pravi kapiten

LUKA MODRIĆ: Srbi, hvala vam!

Zvezda Real Madrida Luka Modrić rekao je da je očekivao veliku podršku iz Srbije ali da nije imao prilike da im se do sada i zahvali na tome

Objavljeno:

Hrvatski fudbaler Luka Modrić zahvalio se i navijačim širom Srbije koji su podržali Vatrene u okršaju sa Englezima koji su i ovoga puta bili favoriti za prolaz u finale.

Zvezda Real Madrida Luka Modrić rekao je da je očekivao veliku podršku iz Srbije ali da nije imao prilike da im se do sada i zahvali na tome.

- Imam mnogo prijatelja tamo i znam da navijaju za nas. Neki naravno ne, što zbog prošlosti, što zbog zavisti. Hvala Srbima što su navijali nadam se da će i u finalu isto tako - rekao je Modrić.

Ujedno je negirao da je od Majki Srebrenice stigao zahtev u HNS da se fudbaleri Hrvatske “okite” cvećem u znak ubijenih Bošnjaka:

- Nisam čuo za to, prvi put čujem stvarno. U naš Savez nije stizalo ništa iz drugih zemalja. Pre svega mi smo ovde da igramo fudbal, ne znam da li je prikladno mešati neke osetljive teme u to. Fudbal je zabava - završio je iznošenje Luka Modrić -

Ovde Možete pročitati još jedan interviju da Modrićem.

BONUS VIDEO: Grobari prave feštu u Nikšiću

(Espreso.co.rs/Dnevnizurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.