SUPRUGA SELEKTORA HRVATSKE OTKRILA BIZARNE DETALJE: Molio je mog šefa da mi da otkaz! (FOTO)
Foto: Reuters

Pasija je to

SUPRUGA SELEKTORA HRVATSKE OTKRILA BIZARNE DETALJE: Molio je mog šefa da mi da otkaz! (FOTO)

Supruzi Davorki (50), s kojom je proslavio "srebrnu svadbu", jako je zahvalan na razumevanju i podršci tekom svih tih godina

Objavljeno: 19:10h

Supruga selektora fudbalske reprezentacije hrvatske Zlatka Dalića, Davorka Dalić otkrila je javnosti dosad nepoznate detalje o svom suprugu i njegovim rutinama..

Bračni par Dalić
Bračni par Dalićfoto: Printscreen/Facebook/Davorka Dalić

Reprezentacija Hrvatske plasirala se u finale Mundijala, jer je posle velike polufinalne drame na "Lužnjikiju" u Moskvi pobedila Englesku u produžecima sa 2:1.

"Vatreni" su napravili preokret i prvi put u istoriji se našli u situaciji da se bore za Zlatnu boginju. U nedeljnom finalu (17.00) igraće sa Francuskom, takođe na "Lužnjikiju".

A mnogi za ovaj uspeh 'krive' selektora Zlatka Dalića.

- Na dan utakmice ništa ne jedem, ni s kim ne razgovaram, ne koristim mobilni i ne odgovaram na poruke. Ko mi je blizak, zna da tada ne funkcionišem kao normalan čovek pa me i ne zove - kazao je Dalić u intervjuu za Gloriju.

Davorka sa sinovima na stadionu  tokom mundijala
Davorka sa sinovima na stadionu tokom mundijalafoto: Printscreen/Facebook/Davorka Dalić

S obzirom na to da je u fudbalu od 14. godine, takvih je dana bilo mnogo. Stresne situacije, povrede, traženje novih angažmana, stalna putovanja, odustvo od kuće, razočaranja zbog poraza i neizmerna sreća zbog pobede - sve je to delom njegova života od malih nogu.

Supruzi Davorki (50), s kojom je proslavio "srebrnu svadbu", jako je zahvalan na razumevanju i podršci tekom svih tih godina.

Gospođa Dalić sa suinovima u Rusiji
Gospođa Dalić sa suinovima u Rusijifoto: Printscreen/Facebook/Davorka Dalić

- Zaposlila sam se u Varteksu 1995., kad su Toniju bile dve godine. Radila sam u delu prodaje, ali samo dva meseca. Toni je krenuo u vrtić i, kao sva deca, trebao je da ide na priredbu. Kako nismo imali nikoga da nam priskoči u pomoć, odlučili smo da ipak ja žrtvujem svoju karijeru. Tadašnji direktor, pokojni Anđelko Herjavec, posle je često prepričavao kako je Zlatko bio prva osoba koja ga je molila da njegovoj ženi da otkaz - ispričala je Davorka Dalić.

BONUS VIDEO: Grobari prave feštu u Nikšiću

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.