STRUČNJACI O MAGIJI SVETSKOG PRVENSTVA: Saznaj kako od Mundijala zarađuje čitav svet i uživaj u najlepšim zabavnim igrama!
Foto: Promo

Mundijal i popularne igrice

STRUČNJACI O MAGIJI SVETSKOG PRVENSTVA: Saznaj kako od Mundijala zarađuje čitav svet i uživaj u najlepšim zabavnim igrama!

Govorićemo o tome kakve je promene u svetski fudbal donela VAR tehnologija, zašto je na prvenstvu bilo tako malo crvenih kartona, šta možemo da naučimo od Hrvata i zašto je Evropa toliko superiorna u odnosu na ostale kontinente

Objavljeno: 18:08h

Sutra u 15.30 časova gost u Kurirovom studiju u Ušće SC biće jedan od najboljih fudbalskih novinara u Srbiji Miloš Topalović. Sa njim ćemo razgovarati o svemu onome što smo do sada videli na Mundijalu i onome što nas čeka u poslednje dve utakmice.

Govorićemo o tome kakve je promene u svetski fudbal donela VAR tehnologija, zašto je na prvenstvu bilo tako malo crvenih kartona, šta možemo da naučimo od Hrvata i zašto je Evropa toliko superiorna u odnosu na ostale kontinente. Nakon utakmice gost u studiju biće Zoran Avramović, direktor marketinga Crvene zvezde i autor pet knjiga o fudbalu (Industrija fudbala, 2004; Fudbal, globalna religija, 2006; Fudbal na prvom mestu, 2010; Fudbal, srce miliona, 2015. i Kad prestane igra pocinje rat, 2016.).

Za emisiju “Doživi prvenstvo” govori o svemu onome što je ovaj Mundijal doneo svetu, a što nije u vezi samo sa dešavanjima na terenu. Da li je fudbal globalna religija i univerzalni jezik komunikacije? Da li postoji fenomen fudbala? Kako čitav svet zarađuje na fudbalu?

Saznajte odgovore na sva ova pitanja pre i posle utakmice.

Doživi prvenstvo! Doživi igru i ukuse!
Doživi prvenstvo! Doživi igru i ukuse! foto: Promo

ISTRAŽUJ

Pokreni se za istraživanje novih mogućnosti, jer to je jedini način da današnju prepreku pretvoriš u sutrašnju priliku.

Pored toga, Kurir i Ušće SC te pozivaju i na uživanje u najpoznatijim igrama za decu. Ušće SC postaje centralno mesto vikend zabave za celu porodicu. Svakog dana do kraja prvenstva očekuje vas druga igra, ali se možete družiti i sa omiljenim likovima iz Super Wingsa.

Samo sutra od 16 do 20 časova pridruži nam se ispred Ušće SC i oprobaj se u NERF Višeboju. Svi takmičari dobijaju NERF pušku i gađaju u tri različite mete. Za najpreciznije takmičare u NERF Višeboju Dexy Co je pripremio lepe nagrade.

Dođite u Ušće SC na najbolji vikend provod za čitavu porodicu.

I sutra i prekosutra sa nama će ispred Ušće SC biti i brend “Zlatiborac”. Pridružite nam se u degustaciji najlepših proizvoda kompanije “Zlatiborac” i uz različite igre uživajte u ukusu prirode.

Doživi igru! Doživi zabavu! Doživi ukuse!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.