MOZGA BEZ: Da ih trener ne uhvati pijane, zvezde Vest Hema preko terase htele da uđu u hotel, pa završili na operacionom stolu!
Foto: Reuters

U klubu su besni

MOZGA BEZ: Da ih trener ne uhvati pijane, zvezde Vest Hema preko terase htele da uđu u hotel, pa završili na operacionom stolu!

Britanska štampa ne prestaje da priča kako su špic i štoper izašli u provod u noćni klub gde su ostali do sitnih sati popivši koju čašicu više

Objavljeno: 18:39h

Fudbaleri Vest Hema Endi Kerol i Vinston Rid doživeli su teške povrede članka, odnosno kolena, zbog kojih ih čekaju operacije koje će ih odvojiti od terena barem tri meseca.

Dva fudbalera Vest Hem junajteda zadobili su povrede na krajnje nesvakidašnji način.

Britanska štampa ne prestaje da priča kako su špic i štoper izašli u provod u noćni klub gde su ostali do sitnih sati popivši koju čašicu više.

Nakon celovečernjeg lumpovanja, na redu je bio povratak u hotel, a kako ne bi bili primećeni, došli su do "genijalne" ideje, da u svoje sobe uđu preko terase i baš tada su doživeli povrede.

Nema sumnje da će trener Vest Hema, Manuel Pelegrini, biti besan zbog krajnje bizarnog načina kako su dvojica igrača doživela povrede.

A šta sledi poslde ovaoga, suspenzija ili samo usmena opomena, ta odluka ostaje na treneu i upravi, pa bi uskoro trebali da saznamo dalji epilog ove sulude priče.

BONUS VIDEO: Grobari prave feštu u Nikšiću

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.