PARTIZAN UBO DŽEKPOT! Crno-beli imaju novi biser: O ovome sam maštao od prvog dana kada sam počeo da treniram fudbal! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

BIĆE ON VELIKO POJAČANJe

PARTIZAN UBO DŽEKPOT! Crno-beli imaju novi biser: O ovome sam maštao od prvog dana kada sam počeo da treniram fudbal! (VIDEO)

Budućnost kluba je u njegovim nogama

Objavljeno: 15:08h

Izdanak Partizanove škole levi bek crno-belih Zlatan Šehović našao se među startnih jedanaest i upisao svoj debi u zvaničnoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Mladi Šehović je lepom i čvrstom igrom kao i asistencijom za drugi gol Sejdube Sume postao momak o kome se govori!

Zlatane, prošlo je više od 20 časova posle tvog debija za crno-bele. Da li si svestan svega što ti se izdešavalo?

- Uh, prelep osećaj! Veoma sam srećan jer sam od prvog dana kada sam počeo da treniram fudbal maštao da istrčim na teren pred našim navijačima i debitujem za Partizan. Još uvek nisam svestan svega. Mislim da ću tek danas popodne shvatiti da sam debitovao za voljeni klub i to u evropskom takmičenju - rekao je mlađani bek.

Zlatan Šehović
Zlatan Šehović foto: FK Partizan

Da li je bilo treme kada si video svoje ime u startnih jedanest?

- Sigurno je bilo malo treme. Velika je odgovornost kada vidite prvo svoje ime na spisku putnika, pa sve do početka same utakmice. Verovao sam u sebe i pokušavao sam da tremu ostavim svesno sa strane, da se skoncentrišem i dam najbolje od sebe u svakom trenutku. Bio sam presrećan kada sam video svoje ime među startnih jedanaest. Hvala šefu Đukiću na ukazanom poverenju.

Kako sada doživljavaš utakmice sa prvim timom u odnosu na pripremni period?

- Naravno da razlika postoji. Ovo je moja prva zvanična utakmica i ne može se porediti sa onima u pripremnom periodu. Uživao sam u svakom minutu na terenu pred prepunim tribinama i našim navijačima koji su bili fenomenalni.

Zlatan Šehović
Zlatan Šehović foto: FK Partizan

Šta su ti rekli saigrači pred početak utakmice?

- Svi su mi davali podršku od prvog dana. Momci su mi pomogli da se adaptiram kao i ceo stručni štab na čemu sam posebno zahvalan. Rekli su mi da igram kako znam, da se ne uplašim, da se opustim i uživam na terenu koliko je moguće.

Pohvale dolaze sa svih strana, kako se nosiš sa njima?

- Sigurno da mi prijaju, a posebno što su navijači i svi oko nas prepoznali da dajem sve od sebe na treninzima i na terenu. Ali na pohvalama se ne živi, već od sutra se okreće novi list i očekuje nas nova utakmica i novi izazovi. Hvala svima na podršci.

Asistirao si Sumi za gol, a i ti si zamalo zatresao mrežu? Ulaziš snažno u duele bez straha.

- Prošao sam kompletne pripreme sa prvim timom bez propuštenog treninga i samim tim mogu da se pohvalim zavidnom kondicijom za sada, a biće još bolje. Što se tiče duela u svaki ulazim sto posto i zaista se ničega ne plašim. Od Svete sam primio odličan pas, dobro primio loptu, ali šutirao slabijom desnom nogom i nisam imao sreće da lopta uđe u mrežu. Golman je lepo reagovao, nastavio sam dalje i ubrzo je došla asistencija za Sumu kod drugog gola, zbog čega sam presrećan.

BONUS VIDEO PRVI UTISCI POSLE POBEDE U NIKŠIĆU: Evo šta su rekli fudbaleri Partizana nakon ubedljive pobede nad Rudarom

(Espreso.co.rs/Partizan.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.