ZAŠTO OVO NIJE OBJAVLJENO DO SADA?! Džaki sa tribina psovali majku na srpskom i albanskom, a onda je on brutalno uzvratio! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

PROVOKATOR ISPROVOCIRAN!

ZAŠTO OVO NIJE OBJAVLJENO DO SADA?! Džaki sa tribina psovali majku na srpskom i albanskom, a onda je on brutalno uzvratio! (VIDEO)

Tenzije su se tek slegle, a onda se pojavio ovaj video snimak!

Objavljeno:

Fudbaleri Švajcarske eliminisani su sa Mundijala u Rusiji posle poraza u osmini finala od selekcije Švedske.

Ipak, pojedini fudbaleri ove slekcije i dalje su u centru pažnje šire javnosti zbog provokacija prilikom golova protiv reprezentacije Srbije. U pitanju su dva, dobro poznata fudbalera Granit Džaka i Đerdan Šaćiri. Ovim slučajem se bavila FIFA, najpre, ali sve je ostalo samo na opomeni i istraživanju.

Posle eliminacije, Fudbalski savez Švajcarske takođe je reagovao na slučaj ova dva fudbalera, pa je odlučio da svi fudbaleri koji igraju za reprezentaciju te zemlje mogu imati samo pasoš te zemlje, dakle da se odluče za državljanstvo Švajcarske i da se odreknu Albanskog porekla.

Ovo je podiglo veliku prašinu u javnosti, pre svega zbog činjenice da veliki broj Albanaca uparvo živi u Švajcarskoj. Ove provokacije uticale su osim na Albance, naravno i na druge narode koji žive u toj zemlji.

Nekoliko dana posle eliminacije Švajcarske sa Mundijala, pojavio se snimak koji se očigledno dugo skiravao od očiju javnosti. Na njemu vidimo jednog navijača koji Džaki psuje majku na srpskom, a onda i na albanskom.

Granit je sve to očigledno dobro razumeo, pa mu je odgovorio sa prsom na ustima, aludirajući na to da treba da ućuti.

BONUS VIDEO UŽAS! BRUTALNA TUČA U MOSKVI: Opšta makljaža navijača Engleske posle poraza od Hrvata

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.