ENGLEZIMA PAO MRAK NA OČI KAD SE ON POJAVIO NA TRIBINI! Ceo svet ga obožava, ali on je NAJVEĆI MALER SVIH REPREZENTACIJA na svetu! (FOTO)
Foto: Printscreen

NAJVEĆI BAKSUZ

ENGLEZIMA PAO MRAK NA OČI KAD SE ON POJAVIO NA TRIBINI! Ceo svet ga obožava, ali on je NAJVEĆI MALER SVIH REPREZENTACIJA na svetu! (FOTO)

Engleski navijači u Rusiji imali su važnu stvar na pameti.

Objavljeno: 14:37h

Da drže Mika Džegera, stravstvenog fudbalskog fana što dalje moguće od Moskve.

Uoči sinoćne utakmice u kojoj su Englezi doživeli poraz od reprezantacije Hrvatske setili su se loše karme koju Mik Džeger navodno donosi svakoj reprezantaciji za koju navija.

Frontmen Rolling Stonesa 'uživa' status prokletstva kada je reč o Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Rok legenda bila je sinoć na tribinama kada je Engleska izgubila od Hrvatske.

Uoči utakmice na Twitteru im je uputio poruku podrške: 'Idemo, Engleska'.

Sve je počelo još 2010. kada je Džeger bio na utakmici između Gane i SAD-a, odlučivši da navija za Sjedinjene Države koje su izgubile tu utakmicu.

Posebno se spominje kako je Džeger bio maler nacionalnim timovima za koje je navijao na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014.

Najveći maler svih vremena, Mik Džeger na utakmici Belgija - Francuska
Najveći maler svih vremena, Mik Džeger na utakmici Belgija - Francuska foto: Printscreen/RTS 1

Na Twitteru je dvaput poželeo sreću engleskim momcima. Treba li reći da su Englezi obe utakmice izgubili, od Italije i Urugvaja. Bio je sa 19-godišnjim sinom, koji živi u Brazilu sa svojom majkom, na tribinama danas istorijske utakmice između Nemačke i Brazila, pri čemu je navijao za Brazil. Nemci su osramotili Brazilce isprašivši ih rezultatom 7:1.

Džeger je tada čak bio prisiljen da se odbrani:

- Preuzimam odgovornost za prvi gol Nemačke, ali ne i za drugih šest.

Ukratko, kriv je za najgori poraz u istoriji brazilskog fudbala.

Jadni Englezi
Jadni Englezifoto: Reuters

Iste je godine na svojim koncertima portugalskim i italijanskim fanovima poručio da će njihove reprezantacije proći grupnu fazu, ali obe ekipe su ispale u prvom krugu.

Navodno je bio na tribinama kada je Engleska izgubila od Argentine u Francuskoj 1998., kada su Vatreni igrali u polufinalu.

Mediji pišu kako se Mik Džeger pobrinuo da nijedan koncert s ovogodišnje turneje Rolling Stonesa ne pada u isto vreme kada i utakmice.

Navijači su sinoć nakon utakmice i šanse Engleza da se plasiraju u finale, prvi put od 1966. godine, razapeli Mika na Twitteru.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.