ČISTA IZMIŠLJOTINA: Priča da je Subašić posvetio polufinale Mundijala majkama Srebrenice je OBIČNA LAŽ! (FOTO)
Foto: Reuters

Nije ni bio na konferenciji

ČISTA IZMIŠLJOTINA: Priča da je Subašić posvetio polufinale Mundijala majkama Srebrenice je OBIČNA LAŽ! (FOTO)

Oštro je demantovana vest koju je plasirao portal koji očigledno pravi "fejk vesti", a koja se brzinom svetlosti proširila regionom

Objavljeno:

Hrvatska je igrala polufinale Svetskog prvenstva protiv Engleske baš na dan kada se u Srebrenici obeležavalo 23 godine od zločina, a samo nekoliko sati pre utakmice su se pojavile navodne "izjave" Danijela Subašića i Kolinde Grabar Kitarović da će "vatreni" igrati na ovom meču za sve žrtve i majke Srebrenice.

Ovu vest je objavio nepoznati portal "Životni stil", a brojni mediji iz regiona su je odmah preneli, ali na kraju se ispostavilo da je reč o lažnoj vesti i lažnoj izjavi.

Kao što se i isprva sumnjalo, niti je golman Hrvatske davao izjave o Srebrenici, niti je na kraju krajeva on dan pre utakmice bio na konferenciji za medije, a da je reč o potpunoj izmišljotini potvrđeno je i sa portala "Faktograf" iz Hrvatske, kao i od strane novinara Dragana Bursaća.

- Umjesto komentara redakcije, prenosimo poruku novinara Dragana Bursaća: "Ja vas najljepše molim da ne širite lažne vijesti u vezi sa navodnom podrškom hrvatskog golmana Subašića današnjem komemoriranju u Srebrenici. Niti se čovjek obratio javnosti u vezi sa Srebrenicom, niti to umanjuje njegove zasluge za uspjeh Hrvatske, niti ovo saznanje može spriječiti normalne ljude da navijaju za Hrvatsku večeras." - piše u objavi "Faktografa" na Fejsbuku kojom se demantuje izjava hrvatskog golmana, kao i predsednice Hrvatske, za koju se takođe pojavila skoro identična izjava.

Podsećamo, Hrvatska je pobedila u polufinalu 2:1.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.