NESPORTSKI TRIK ENGLEZA DA DAJU GOL NA KVARNO: Dok su Hrvati slavili, krenuli u napad, a spas za Vatrene je stigao u poslednjem trenutku! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Sramotni pokušaj

NESPORTSKI TRIK ENGLEZA DA DAJU GOL NA KVARNO: Dok su Hrvati slavili, krenuli u napad, a spas za Vatrene je stigao u poslednjem trenutku! (VIDEO)

Prema fudbalskim pravilima ovo je legitimno, ali su se dvojica igrača Hrvatske vratili u okvire terena u poslednjem momentu, pa je sudija zaustavio napad

Objavljeno: 11:15h

Englezi su nesportski pokušali da postignu izjednačujuću gol protiv Hrvata u produžetku polufinala Svetskog prvenstva.

Nakon što je Mario Mandžukić zatresao Pikfordovu mrežu za preokret i 2:1, usledilo je veliko slavlje "vatrenih" koji su otišli kod korner zastavice svi i slavili van terena, a to su hteli da iskoriste reprezentativci "Gordog Albiona", jer im je to omogućeno fudbalskim pravilima.

Zato su oni brzo izveli loptu sa centra i stuštili se prema hrvatskom golu pred kojim je bio jedino golman Subašić, ali je sudija prekinuo njihovu akciju i zaustavio ih u tome.

Ono što je najvažnije jeste da prema fudbalskim pravilima oni smeju da krenu sa centra posle gola, ako su svi protivnički igrači osim golmana van terena što se u jednom momentu i desilo, ali su u ovoj situaciji dva reprezentativca Hrvatske u poslednjem trenutku uskočila posle slavlja u okvire terena i tako ih sprečili da postignu gol što je video arbitar Cunejt Čakir i prekinuo igru.

A u svakom slučaju, i da nisu uskočili i da su Englezi postigli pogodak to bi svakako izgledalo kao nesportski i nefer, mada kada je ulog plasman u finale Mundijala, onda su na kraju krajeva sva sredstva dozvoljena da se dođe do cilja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.