NANI SE VRAĆA KUĆI! Legendarni Portugalac ponovo u klubu koji ga je lansirao među fudbalske zvezde!
Foto: Reuters

Svugde pođi, kući dođi

NANI SE VRAĆA KUĆI! Legendarni Portugalac ponovo u klubu koji ga je lansirao među fudbalske zvezde!

Višenedeljni pregovori su uspešno okončani i Portugalac je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa lisabonskim Lavovima

Objavljeno: 09:00h

Posle 11 godina provedenih po mnogobrojnim evropskim klubovima, Luiš Nani se vratio na mesto odakle se vinuo među fudbalske zvezde! Naravno, u pitanju je Sporting iz Lisaboina .

Višenedeljni pregovori su uspešno okončani i Portugalac je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa lisabonskim Lavovima. A odahnula je Valensija koja jedva čekala da se reši Nanija i njegove plate od 2.500.000 evra koja je opterećivala klupski budžet. On je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Laciju gde nije ostavio neki poseban utisak, a Valensija je sada uspela da ga se reši za stalno.

Zato je Valensija pristala da ga u Sporting pusti za džabe, a kako nisu morali da plaćaju obeštećenje, Portugalci su prihvatili da Naniju plaćaju istu platu koju je imao na Mestalji. I neće imati fiksnu otkupnu klauzulu što znači da ima otvoren put da ode ako ne bude zadovoljan.

On je šesto pojačanje Sportinga ovog leta. Pre njega su došli malo poznati Marselo iz Rio Avea kao slobodan igrač, Žatoba iz bugarskog Dunava za 125.000.000 evra, rafinja iz Vitorije Gimaraeša 6.500.000 evra, golman Vivijano iz Sampdorije za 2.000.000 evra i defanzivac Bruno Gašpar iz Fiorentine za 4.500.000 evra.

BONUS VIDEO: Novinari Espresa u epizodi "Valjati se kao Nejmar"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.