BUGARSKI REPREZENTATIVAC STIŽE U PARTIZAN: Pregovori u završnoj fazi?! Oglasili se i crno-beli zbog priče o transferu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Pro KotkA 28_rent

Šta se tu dešava

BUGARSKI REPREZENTATIVAC STIŽE U PARTIZAN: Pregovori u završnoj fazi?! Oglasili se i crno-beli zbog priče o transferu! (VIDEO)

Mediji u susednoj zemlji navode da je sve već maltene dogovoreno

Objavljeno: 10:46h

Novi Bugarin u Humskoj? Ako je verovati bugarskim medijima, onda je to samo pitanje dana, jer su navodno Partizan i CSKA iz Sofije u završnim pregovorima sa Kirilom Despodovim.

Kako javlja tamošnji portal "24časa" crno-beli su se dogovorili sa bugarskim klubom oko obeštećenja i utanačio je detalje saradnje sa mladim krilnim napadačem, a pregovori su u završnoj fazi.

Ipak, ovo bi trebalo uzeti sa popriličnom rezervom jer često mediji iz Bugarske sele svoje fudbalere u Srbiju, pogotovo u Partizan, a za "Mozzartsport" su iz Humske čak poručili da ni ne znaju ko je taj igrač, niti o čemu se radi.

A post shared by Kiril Despodov (@despodov19) on

Despodov predstavlja mladu nadu bugarskog fudbala, prošle godine je dao 10 golova i zabeležio 8 asistencija i postao je reprezentativac te zemlje.

Navodno, on bi trebalo da stigne u Beograd umesto Gorana Zakarića čiji se transfer iz sarajevskog Željezničara zakomplikovao jer ga je klub suspendovao pošto je bez njegove dozvole stupio u pregovore sa vicešampionom Srbije.

NE PROPUSTITE

PRAVILNA NEGA KOŽE: ZELENO POVRĆE I BILJE UČINIĆE ČUDO ZA VAŠE LICE!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.