Marko, nije bruka, ali nije ni ovo za pohvalu! Favoriti odmah rešili ko ide u drugo kolo! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Kvalifikacije za Ligu šampiona

Marko, nije bruka, ali nije ni ovo za pohvalu! Favoriti odmah rešili ko ide u drugo kolo! (VIDEO)

Odigrano je u utorak uveče 8 utakmica 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Objavljeno: 23:49h

Zamalo Marko Nikolić i njegov Videoton da se obrukaju u Luksemburgu, mada i to što su odigrali nerešeno sa tamošnjim šampionom Didelanžom im nije baš za čestitke.

U prvom meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, mađarski prvak koga sa klupe predvodi bivši strateg Partizana, odigrao je 1:1 u Luksemburgu i doneo kakvu-takvu zalihu kući pred revanš.

Vodeći pogodak na meču je postigao Šabolč Hušti na asistenciju našeg Danka Lazovića, ali je izjednačenje domaćinu doneo Melise u 58. minutu.

Što se tiče ostalih mečeva igranih ovog utorka, favoriti su opravdali očekivanja i skoro svi već završili posao u prvim susretima.

Najubedljivije trijumfe su ostvarili Seltik protiv Alaškerta u gostima 3:0, zatim Hapoel Ber Šiva takođe u gostima estonskoj Flori 4:1, Škendija koja je kod kuće razbila TNS iz Velsa 5:0, zatim Malme koji je Dritu sa Kosova pobedio 3:0 i na kraju Legija je minimalnim rezultatom slavila u Kork Sitiju.

1. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, rezultati prvih mečeva:

Utorak

Flora - Hapoel Ber Ševa 1:4 (0:2) Torpedo - Šerif 2:1 (1:1) Alaškert - Seltik 0:3 (0:1) Didelanž - Videoton 1:1 (0:1) Vikingur - Helsinki 1:2 (0:2) Škendija - TNS 5:0 (2:0) Drita - Malme 0:3 (0:2) Kork Siti - Legija 0:1 (0:0)

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.