ANDRIJA ŽIVKOVIĆ - GROMADA OD ČOVEKA! Srpski fudbaler uplatio 30.000 evra za lečenje sportskog novinara Aleksandra Nikolića!
Foto: Starsport©

To je ljudina

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ - GROMADA OD ČOVEKA! Srpski fudbaler uplatio 30.000 evra za lečenje sportskog novinara Aleksandra Nikolića!

Reprezentativac Srbije je ličnim primerom pozvao ljude da se uključe u akciju prikupljanja pomoći za lečenje mladog Nišlije

Objavljeno:

Biti veliki čovek ne znači biti samo veliki igrač i veliki sportista, nego mnogo drugih stvari. A koliko je veliki čovek Andrija Živković javnost je upravo mogla da sazna.

Fudbaler Benfike i reprezentativac Srbije uplatio je čak 30.000 evra za lečenje poznatog niškog sportskog novinara Aleksandra Nikolića.

Sjajni mladi fudbaler čim je čuo za akciju prikupljanja pomoći svom 26-godišnjem sugrađaninu koji je oboleo od tumora koštane srži i krvnih ćelija, odmah se uključio u nju i rešio ličnim primerom da pozove druge ljude dobre volje da i oni doniraju novčana sredstva potrebna za lečenje.

Aleksandrovi prijatelji otpočeli su ranije akciju prikupljanja novčane pomoći za Acino lečenje u inostranstvu u sopstvenoj režiji, a sada svi mogu da se priključe akciji slanjem SMS-a ili uplatom novca posredstvom Marine Adamović.

Novac se može donirati slanjem SMS poruka sa tekstom 499 na broj 3030, kao i uplatama na sledeće račune:

Dinarski: 160-503253-25

Devizni (za uplate u EUR): 00-540-0002670.3

IBAN: RS35160005400002670313

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Sve dalje informacije u vezi sa Aleksandrovim trenutnim stanjem, lečenjem i prikupljenim donacijama možete naći na zvaničnoj stranici Fondacije Budi human, čiji je Aleksandar korisnik: http://www.budihuman.rs/sr/korisnik/499/aleksandar-nikolic .

Popularni Bambi dugogodišnji je novinar sa uspešnim radom na mnogobrojnim portalima od kojih su jedan i Niške Vesti, a pored toga bio je član redakcija SDL-a, Južnih Vesti… Do nedavno je bio angažovan i kao dopisnik sportskog sajta SportJuga i kao član PR tima Amaterske Košarkaške Lige. Aca je i član Sekcije sportskih novinara Niša.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.