DA LI JE TO ZVEZDINA HIDROGENSKA BOMBA LETA?! Zemljotres na Marakani, Delije u ekstazi!
Foto: Beta/Branislav Božić

Vraća li se

DA LI JE TO ZVEZDINA HIDROGENSKA BOMBA LETA?! Zemljotres na Marakani, Delije u ekstazi!

Crveno-beli su izgleda pikirali zamenu za Pešića i to ne bilo koga

Objavljeno: 22:23h

Ričmond Boaći se vraća u Crvenu zvezdu! Zvuči kao nemoguća misija, međutim, i nije tako nerealno i bajkovito kao što deluje na prvu pomisao.

Kako saznaje "Kurir" klub sa Marakane će pokušati posle samo šest meseci da vrati svog bivšeg napadača iz kineskog Đangsua, ali nema previše vremena.

Crveno-beli moraju do četvrtka u ponoć da probaju da završe čitav posao, jer se tada završava prelazni rok u Kini, a najveći problem je što čitavu stvar zateže kineski klub.

Vraća li se Ričmond Boaći na Marakanu?
Vraća li se Ričmond Boaći na Marakanu? foto: Nebojša Mandić

Oni su u završnim pregovorima sa Sampdorijom oko kupovine napadača Duvana Zapate za 25 miliona evra, a u slučaju dolaska Kolumbijca, napadač iz Gane će postati peti stranac u klubu, a mogu da budu samo četvorica.

Aleks Tešeira, Ramireš i Gabrijel Paleta su već tu, Mukanđe je na pozajmici i dolaskom Zapate stvorio bi se prekomerni broj stranih igrača, a svi su oni zvučnija imena i sa većom platom u odnosu na Boaćija.

Crvena zvezda ima rok do četvrtka u ponoć da reši stvar sa Boaćijem
Crvena zvezda ima rok do četvrtka u ponoć da reši stvar sa Boaćijem foto: Dado Đilas

I baš to želi da iskoristi njegov bivši klub, a izgleda ni njemu ne bi previše teško palo da se vrati, jer se već navikao na Srbiju, a uz to ima i izazov kvalifikacija za Ligu šampiona koji mu zvuči primamljivo.

Zvezda će svakako tražiti još jednog napadača, jer je upravo prodala Aleksandra Pešića Al Itihadu, a povratak Boaćija bio bi prava stvar.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.