PRVI PUT SE IZVUKAO, A SADA: FIFA opet pokrenula postupak protiv Vide zbog novog skandala i Beograda, kazna mu ne gine! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@sad_pa_tako

Ponovio je prekršaj

PRVI PUT SE IZVUKAO, A SADA: FIFA opet pokrenula postupak protiv Vide zbog novog skandala i Beograda, kazna mu ne gine! (VIDEO)

Najnoviji snimak koji se pojavio na kome hrvatski reprezentativac ponovo izgovara poklič ukrajinske vojske, postao je predmet istrage

Objavljeno: 17:52h

Domagoj Vida ponovo će biti predmet istrage FIFA zbog najnovijeg snimka na kome je ponovio svoj prekršaj.

Nakon što se u ponedeljak uveče pojavio novi snimak hrvatskog reprezentativca na kome viče "Slava Ukrajini", koji koriste ukrajinski vojnici i koji se smatra političkom porukom, Svetska kuća fudbala ponovo je otvorila istragu protiv njega, prenosi "Bi-Bi-Si".

Za prvo pominjanje ovog pozdrava bio je samo upozoren, ali sada mu sleduje verovatno oštrija kazna, do novčane do suspenzije, a FIFA će verovatno vrlo brzo doneti odluku.

Poznato je da FIFA nema toleranciju za političke poruke, što ovo svakako jeste, a bez obzira što se prvi put pravdao da se samo šalio, kao i Ognjen Vukojević, koji je zbog toga dobio i otkaz.

Na novom snimku na kome se vidi zajedno sa još jednim članom stručnog štaba Ivicom Olićem, pozdravlja kafanu "Beograd" u Kijevu i ponavlja isti poklič.

- Ajmo, kafano, plaćam kad dolazim. Slava Ukrajini! Kafana Beograd u Kijevu, tamo smo palili. Kafana je moja sudbina, ona me je sebi uzela - zapevao je na kraju snimka Vida.

Hrvatska u polufinalu Mundijala igra protiv Engleske u Moskvi, a videćemo da li će Vida možda zbog kazne preskočiti ovaj meč.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.