POLUFINALE NA MUNDIJALU I MALO HEDONIZMA: Navijaj i zabavi se učešćem u Vinskom maratonu
Foto: Promo

Fudbal i trka zadovoljstva

POLUFINALE NA MUNDIJALU I MALO HEDONIZMA: Navijaj i zabavi se učešćem u Vinskom maratonu

Doživi prvenstvo! Uživaj u zabavi!

Objavljeno:

Danas se po mnogima igra finale pre finala. Sastaju se “galski petlovi” i “crveni đavoli”. O samoj utakmici, Mundijalu i svemu ostalome, u 19.30 časova pričaćemo sa Žarkom Lazetićem, zamenikom trenera FK Partizan. Pored stručne analize Svetskog prvenstva, saznaćemo i poslednje informacije iz tabora “crno belih” pred meč drugog kola kvalifikacija između Partizana i Rudara iz Pljevalja, kao i to ko će biti na transfer listi za odlazak iz kluba. Odmah nakon meča u studio nam dolaze "Džentlmeni", koji su do pre neki dan bili u Rusiji. Sa njima ćemo pričati o fudbalskim i vanfudbalskim dešavanjima u Samari i Kalinjingradu, o atmosferi u Rusiji tokom Mundijala, ali i o Ruskinjama i svim drugim zanimljivim temama.

Doživi prvenstvo
Doživi prvenstvo foto: Promo

Uz to, budite deo najveće zabave danas u Ušće SC od 17 do 20 časova. Učestvujte u Vinskom maratonu, jednom od najlepših i najšarenijih manifestacija koje spajaju sport i hedonizam. Prijavi svoj tim na mejl info@vinskimaraton.rs ili na licu mesta danas od 14 časova. Zabavana trka sa čašom vina u ruci počinje u 19 časova ispred Ušće SC. Cilj ove trke je da učesnik sa čašom vina što pre stigne do cilja, ali ne sme da prospe nijednu kap. Prvo troje očekuju zanimljive nagrade. Da bi sve bilo još zanimljivije, svi učesnici trebalo bi da se kostimiraju, a za one najmaštovitije spremljene su vredne nagrade.

PROBUDI HRABROST Dozvoli sebi hrabrost da budeš ono što jesi, jer tako poklanjaš svetu nešto sasvim jedinstveno.

Vinski maraton namenjen je svima koji žele da se zabave, uživaju u trčanju, šetnji kroz prirodu, dobrom vinu, gastronomskim specijalitetima, muzici i druženju. Nije nužno da se staza pređe za što kraće vreme, već da se učesnici što bolje provedu i zabave.

Doživi prvenstvo! Uživaj u zabavi!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.