MALI STE VI ZA ŠUKERA I ROBIJA! Neće vam pomoći ni Zlatna Boginja!
Foto: AP

tužna istina!

MALI STE VI ZA ŠUKERA I ROBIJA! Neće vam pomoći ni Zlatna Boginja!

Zato su i Modrić i Lovren sada pod istragom za lažno svedočenje, pa im se zamera da su time štitili ozloglašenu i korumpiranu osobu

Objavljeno: 21:48h

Dan uoči utakmice između Hrvatske i Rusije u Sočiju, "Forin polisi" je dramatizirao činjenicu da Luka Modrić, a ne samo on iz reprezentacije, u Hrvatskoj danas ipak nije u rangu Prosinečkog, Šukera, Bobana iz 1998.

A uz to su izneli i mišljenje, da je posebno Modrić danas u Hrvatskoj više predmet gnušanja, nego heroj.

Međutim, u celom slavlju oko SP-a i igrača koje na terenu vodi Modrić, činjenica jeste da se krije i svima nama poznat crv sumnje, da se prećutkuje inspiracija za sve one već izlizane viceve o tome kad Luku Modrića bilo šta pitaju, a on odgovara: - Ne sećam se -.

FP je, dakle, u pravu kad piše da nad Modrićem i još nekima iz reprezentacije zaista lebdi senka. Kao što je u pravu kad piše da je razlog za tu senku Zdravko Mamić.

- On je nekad bio jedna od najmoćnijih i najživopisnijih figura u hrvatskom sportu - piše "Forin polisi", a potom objašnjava presudu o transferima iz Dinama u Tottenham Hotspur Modrića 2008. i Dejana Lovrena 2010. u Lion.

"Forin polisi" objašnjava i to da je Mamić, kako je presuđeno, uzimao čak 50 posto novca od transfera iz kluba koji nije privatan, koristeći svoj položaj neprikosnovenoga u klubu.

- Hrvatsko neprijateljstvo prema Modriću i Lovrenu, ipak, nije poslednica toga što su bili žrtve tog posla, nego zato što su povukli svoje izjave koje su dali tokom istrage protiv Mamića, osobe koje se gnuša cijela navijačka javnost te zemlje -

foto: Reuters

"Nisam nikada rekao... da je... da... da se potpisalo naknadno. Rekao sam vam onda da ne mogu da se setim kada se to dogodilo", citirao ga je FP.

Zato su i Modrić i Lovren sada pod istragom za lažno svedočenje, pa im se zamera da su time štitili ozloglašenu i korumpiranu osobu.

Zanimljivo je da se FP jako potrudio da iskopa čak i to, da su odmah nakon tog njegovog svedočenja, u hotelu u Zadru gdje je tokom rata 90. Modrićeva porodica živela u izbeglištvu, osvanuli grafiti: "Luka, sjećat ćeš se ovoga jednog dana."

BONUS VIDEO: Novinari Espresa u epizodi "Valjati se kao Nejmar"

(Espreso.co.rs/Express)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.