MAŽIĆ SUDI FINALE MUNDIJALA!? Znak da je Srbin vrlo verovatno glavni arbitar najvećeg meča na svetu, ali... (FOTO)
Foto: EPA

videćemo

MAŽIĆ SUDI FINALE MUNDIJALA!? Znak da je Srbin vrlo verovatno glavni arbitar najvećeg meča na svetu, ali... (FOTO)

Prvo polufinale između Francuske i Belgije, koje se igra u utorak u Sankt Peterburgu povereno je Urugvajcu Andresu Kunji

Objavljeno: 20:19h

Najbolji turski sudija Džunejt Čakir deliće pravdu na polufinalnoj utaskmici između Hrvatske i Engleske, koja će biti odigrana na stadionu Lužniki u sredu od 20 časova.

Jednom on najkvalitetnijih arbitara na Starom kontinentu asistiraće sunarodnici Bahatin Duran i Tarik Ongun, dok će četvrti sudija biti Holanđanin Bjorn Kujpers.

A da li je ovo znak da bi Mažić mogao da bude glavni sudija finala Mundijala? Ili ako prođu Hrvati u poslednji meč prvenstva on sigurno ne bi bio delegiran za tu utakmicu, jer zbog susedstva Srbije i Hrvatske i isto govorno područje ova dva naroda kao i nekadašnju zajedničku državu.

Nije svako Feliks Brih!

foto: AP

Prvo polufinale između Francuske i Belgije, koje se igra u utorak u Sankt Peterburgu povereno je Urugvajcu Andresu Kunji.

Čakir je do sada delio pravdu na mečevima Maroko – Iran (0:1) i Nigerija – Argentina (1:2), a bio je četvrti sudija na meču između Rusije i Egipta (3:1).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.