Bufon: Liga šampiona mi nije opsesija, a nije ni Pari Sen Žermenu!
Foto: Reuters

Javio se ĐIĐI

Bufon: Liga šampiona mi nije opsesija, a nije ni Pari Sen Žermenu!

Bufon je prošle nedelje potpisao ugovor sa PSŽ-om, posle 17 godina provedenih u Juventusu, tokom kojih je postao jedan od najboljih golmana sveta

Objavljeno: 18:09h

Italijanski golman Đanluiđi Bufon rekao je danas na predstavljanju u Pari Sen Žermenu da mu Liga šampiona nije opsesija.

- Liga šampiona mi nije opsesija, nije ni Pari Sen Žermenu. Mislim da novom klubu mogu da pomognem da poraste i ostvari važne ciljeve - rekao je Bufon novinarima u Parizu.

Liga šampiona je jedan od nekoliko trofeja koja mu nedostaju u karijeri. Šampion Francuske je potrošio više od milijardu evra od kako su ga preuzeli katarski investitori 2011. godine, ali osim domaćih trofeja više ništa nije osvojio.

Ipak Njegov nekadašnji trener smatra da je Điđi ipak trebao da ostane u Juveu oi donese pehar Lige šampiona u Torino

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Italije Marčelo Lipi izjavio je da bi voleo da je Đanluiđi Bufon završio karijeru u Juventusu, ali da je odluka da pređe u Pari Sen Žermen njegova lična stvar.

Lipi i Bufon su sarađivali u Juventusu i reprezentaciji Italije, sa kojom su na današnji dan 2006. godine postali šampioni sveta.

"Pričao sam sa Bufonom u poslednja tri-četiri meseca. Stalno sam mu govorio da on sam odluči, da uradi kako smatra da bi trebalo, ukoliko misli da može još da brani. Želeo sam da on karijeru završi u Juventusu, ali to je lična stvar. Što se tiče reprezentacije mislim da je sa tim završio", rekao je Lipi.

Bufon je prošle nedelje potpisao ugovor sa PSŽ-om, posle 17 godina provedenih u Juventusu, tokom kojih je postao jedan od najboljih golmana sveta.

BONUS VIDEO: Novinari Espresa u epizodi "Valjati se kao Nejmar"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.