FIFA ODLUČILA: Evo kako je prošao Domagoj Vida! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Khaled Elfiqi

ishod

FIFA ODLUČILA: Evo kako je prošao Domagoj Vida! (FOTO) (VIDEO)

Hrvatska je posle penala pobedila Rusiju i plasirala se u polufinale, gde će igrati u sredu od 20 časova protiv Engleske

Objavljeno: 19:11h

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) zvanično je upozorila hrvatskog reprezentativca Domagoja Vidu, koji je poslao poruku podrške Ukrajini posle pobede nad Rusijom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

FIFA je ranije pokrenula istragu posle video snimka emitovanog sinoć po završetku utakmice, u kome se pojavljuju Vida i skaut reprezentacije Hrvatske, bivši reprezentativac Ognjen Vukojević.

Domagoj Vida će igrati polufinalni meč protiv Engleske u sredu.

foto: Reuter

Vida je uzviknuo "Slava Ukrajini", a Vukojević je rekao da je pobeda za "Dinamo i za Ukrajinu". Njih dvojica su svojevremeno zajedno igrali za Dinamo iz Kijeva.

Hrvatska je posle penala pobedila Rusiju i plasirala se u polufinale, gde će igrati u sredu od 20 časova protiv Engleske. - Disciplinska komisija FIFA poslala je zvanično upozorenje Domagoju Vidi zbog izjave po završetku utakmice Hrvatske i Rusije - navodi se u saopštenju.

Vida je rekao da se "samo šalio" i da nije želeo da upliće politiku u svoje radovanje, već da je pozdravio prijatelje u Ukrajini, gde je igrao za Dinamo iz Kijeva, zajedno s Vukojevićem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.