ĐURĐEVIĆ OTERAN IZ ATINE, BEOGRAD GA ČEKA RAŠIRENIH RUKU: Srpski napadač na raskrsnici! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

višak

ĐURĐEVIĆ OTERAN IZ ATINE, BEOGRAD GA ČEKA RAŠIRENIH RUKU: Srpski napadač na raskrsnici! (FOTO)

Portugalac je precrtao Srbina i sada je sve otvoreno

Objavljeno:

Olimpijakos ne računa na Uroša Đurđevića.

Portugalac je precrtao Srbina i sada je na klubu da nađe rešenje.

Još na kraju sezone se Đurđevićevo ime našlo u grupi igrača koji su precrtani u Olimpijakosu, u sklopu velike čistke posle jedne od najgorih sezona u poslednje tri decenije.

foto: AP

Novi trener Martins je smirio situaciju i rešio da želi da vidi Srbina na delu i da potom donese konačnu odluku. Đurđević je bio deo tima i igrao na prijateljskim mečevima u prvoj fazi priprema, ali je Martins posle toga odlučio da ipak na računa na njega.

Grčki mediji pišu da Đurđević neće ići na drugi deo priprema u Holandiju i Belgiju. S obzirom da ima još tri godine ugovora sa crveno-belima, najverovatnija opcija je pozajmica, a sa obzirom da Aleksandar Pešić planira da napusti Marakanu, postavlja se pitanje da li bi Đurđević u slučaju eventualne ponude Zvezde imao hrabrosti da posle samo godinu dana zaigra ponovo na Topčideru, ali ovoga puta na drugoj strani.

Partizan je u ovom prelaznom roku već doveo dva napadača Gomeša i Nikolića, a u timu su još Ožegović i Tavamba tako da je ta opcija trenutno zatvorena, ali u Humskoj ne bi imali ništa protiv da nekadašnja udarna igla tima iz Humske ponovo obuče crno-beli dres.

foto: Dado Đilas

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.