PONOVO PEVALI ANTISRPSKE PESME! Skandal u svlačionici Vatrenih, Kolinda i fudbaleri Hrvatske se veselili uz Tompsona! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

Da li su realni?!

PONOVO PEVALI ANTISRPSKE PESME! Skandal u svlačionici Vatrenih, Kolinda i fudbaleri Hrvatske se veselili uz Tompsona! (VIDEO)

Da li jednoj predsednici priliči ovakav ispad?!

Objavljeno: 09:20h

Euforično navijanje hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, koja je u Sočiju zajedno sa premijerom Rusije Dmitrijem Medvedovim iz VIP lože bodrila hrvatski tim protiv Rusije, postalo je hit na društvenim mrežama.

A nakon produžetaka, penala i pobede Vatrenih, Kitarović je prvu radost sa fudbalerima podelila najpre u svlačionici.

Na video zapisima se vidi kako zagrljena sa fudbalerima skače i peva "Zovi samo zovi", ali i "Čavoglave", "Sude mi" i "Lijepa li si". Za "Čavoglave" se zna da je antisrpska pesma!.

Hrvatski mediji su preneli da je predsednica tim posvedočila da je ljubitelj prostorija u kojima borave znojavi i polugoli sportisti.

Podsećaju da je i pobedu Hrvatske nad Danskom u osmini finala proslavila, kako navode, neprimerenim upadom u svlačionicu i grljenjem sa više goih nego obučenih fudbalera, od kojih su neki na sebi u tom trenutku imali samo donji veš.

To, međutim, hrvatsku predsednicu nije omela da snimak tog slavlja objavi na Fejsbuku.

Za razliku od tada, sada je, kažu mediji, bila pristojnija, a fudbaleri više obučeni.

BONUS VIDEO HITNA POMOĆ ODVEZLA VELJKOVOG PROTIVNIKA

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.