NIŠTA OD RONALDA U JUVEU?! Jedna stvar koči transfer milenijuma! (FOTO)
Foto: AP

uvek je bio perfidan

NIŠTA OD RONALDA U JUVEU?! Jedna stvar koči transfer milenijuma! (FOTO)

Po ko zna koji put jedan čovek opet pravi probleme svojimigračima

Objavljeno: 16:09h

Na pragu smo transfera koji već desetak dana drma fudbalske krugove, čak možda više nego sam Mundijal u Rusiji,sve oči su uprte u njega ali nešto koči promociju Portugalca u crno-belom dresu? I naravno niko drugi nego Florentino Perez. Između Ronalda i Juventusa je uveliko već sve rešeno, pa bi najbolji fudbaler sveta trebao da potpiše četvorogodišnji ugovor sa klubom vredan 120 miliona evra. Trećinu novca će obezbediti Juve, a dve trećine sponzori, dok bi obeštećenje trebalo da iznosi 100 miliona evra, kako je dogovoreno ranije.

Problem je nastao kada je predsednik "Kraljevskog kluba" Florentino Perez uslovio igrača da sam izađe u javnost i kaže da je odluka da napusti Madrid isključivo njegova. Naravno, Perez bi se tako "oprao" pred navijačima pošto je prava istina da Španac želi da Ronalda zameni novom i mlađom zvezdom

Klauzula od 120 miliona izgleda da nije baš izvesna pošto Perez traži čak 150 miliona u slučaju da Portugalac ne pristane na njegov uslov. Marka iznosi i tvrdnju da predsednik Reala želi da Ronaldo potpiše ugovor o poverljivosti koji bi mu zabranio da iznese svoju verziju cele situacije.

U jeku ove prave male drame, marketing tim Kristijana Ronalda je izgleda spreman na promociju pošto se na zvaničnom sajtu igrača na italijanskom jeziku vidi stadion Juventusa.

Florentino, mani se ćorava posla i uozbilji se, nije kao da ti je ovo prvi put da praviš ovakve šarade!

BONUS VIDEO: Novinari Espresa u epizodi "Valjati se kao Nejmar"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.