Pomoćni trener Švedske nezadovoljan: Englezi nas ne poštuju!
Foto: EPA

Englezi snobovi

Pomoćni trener Švedske nezadovoljan: Englezi nas ne poštuju!

Švedska će u subotu od 16 časova u Samari protiv Engleske pokušati da se plasira u polufinale Svetskog prvenstva prvi put od 1994. godine

Objavljeno:

Pomoćni trener fudbalske reprezentacije Švedske Peter Vetergren rekao je danas da engleska ekipa ne poštuje švedski tim, uoči četvrtfinalne utakmice na Svetskom prvenstvu.

- Oni nas ne poštuju. Ljudi ne misle da možemo da pobedimo, pa mislim da je zbog toga Engleska pod pritiskom - rekao je Vetergren, preneli su britanski mediji.

Švedska je prošla među osam najboljih na Mundijalu pobedom protiv Švajcarske od 1:0, a bila je prva u svojoj grupi. Šveđani su primili dva gola na turniru, oba u porazu od Nemačke od 1:2 u grupi.

Švedski reprezentativac Sebastijan Larson rekao je da svi u Engleskoj očekuju da će ekipa Gareta Sautgejta proći u polufinale.

- Ako ne pobede, to će, u najmanju ruku, biti ogromno razočaranje - dodao je bivši fudbaler Birmingema, Sanderlenda i Hala.

Švedska će u subotu od 16 časova u Samari protiv Engleske pokušati da se plasira u polufinale Svetskog prvenstva prvi put od 1994. godine, a njen fudbaler Martin Olson rekao je da ekipa ne treba ničega da se plaši.

- Mi smo pozitivna mlada ekipa, imamo dobrog trenera, igramo sa mnogo samopouzdanja. Srećni smo što smo ovde i srećni smo zbog navijača - naveo je fudbaler Svonsija.

BONUS VIDEO: ONI SU GLAVNA ATRAKCIJA U RUSIJI: Reprezentacija im je već davno otišla kući, ali oni ne mare mnogo za to (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.