OBRATIO PAŽNJU NA SVAKI DETALJ: Delije će biti sigurno oduševljene kad vide kako se Sumaila skockao za promociju! (FOTO)
Foto: Starsport©

I patike u tonu

OBRATIO PAŽNJU NA SVAKI DETALJ: Delije će biti sigurno oduševljene kad vide kako se Sumaila skockao za promociju! (FOTO)

Novi štoper crveno-belih je predstavljen javnosti na Marakani

Objavljeno:

Novi fudbaler Crvene zvezde Rašid Sumaila rekao je da voli izazove i da se ne plaši konkurencije koju će imati.

- Želim da se takmičim sa najboljima, a ovo je veliki klub sa mnogo dobrih igrača. Volim izazove - rekao je Sumaila na predstavljanju na stadionu Zvezde.

Rašid Sumaila na promociji u Crvenoj zvezdi
Rašid Sumaila na promociji u Crvenoj zvezdi foto: Starsport©

Sumaila je zahvalio svima na toploj dobrodošlici u Zvezdi, za koju je rekao da je veliki klub i da mu je zadovoljstvo što je postao njen deo.

Pre dolaska u Zvezdu razgovarao je sa sunarodnikom iz Gane Ričmondom Boaćijem, koji je imao uspešan period u srpskom klubu. Boaći mu je, kako je rekao, saigrač iz reprezentacije i veliki prijatelj, a govorio mu je o klubu, navijačima i prošlosezonskim uspesima.

Rašid Sumaila i Mitar Mrkela
Rašid Sumaila i Mitar Mrkela foto: Starsport©

- Takođe, rekao mi je da je ovo pravi klub za mene dodao je Sumaila. Rašid Sumaila ima 25 godina i igra na mestu štopera, a u Crvenoj zvezdi će nositi dres sa brojem 37.

Očigledno je za promociju obraćao pažnju na sve detalje pa je tako obuo i Crvene patike kako bi mu bile u skladu sa majicom i dresom koji će nositi.

Rašid Sumaila je i patike uklopio u boje svog novog kluba
Rašid Sumaila je i patike uklopio u boje svog novog kluba foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.