ĆIRO BLAŽEVIĆ I MILOJKO PANTIĆ U ISTOJ EMISIJI: Šou program je zagarantovan! Legendarni trener i komentator napravili ludilo na HRT-u! (VIDEO)
Foto: Printscreen/dailymotion.com

Opšti haos

ĆIRO BLAŽEVIĆ I MILOJKO PANTIĆ U ISTOJ EMISIJI: Šou program je zagarantovan! Legendarni trener i komentator napravili ludilo na HRT-u! (VIDEO)

Kada spojite dva ovakva gosta u emisiji onda vam je gledanost garantovana

Objavljeno:

Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević poznat po britkom jeziku, baš kao i takođe legendarni sportski komentator iz Srbije Milojko Pantić, bili su zajedno gosti na "HRT-u".

Njih dvojica su uz druge goste pričali u emisiji posvećenoj Svetskom prvenstvu, a ponajviše četvrtfinalnom meču između Rusije i Hrvatske koji se igra u subotu.

Pantić je otkrio i za koga će Srbija navijati u tom duelu.

- Ja sam se i pre početka izjasnio da su mali favoriti Belgija i Hrvatska. Objektivno gledajući Srbija je podeljena i u ovom pitanju. Građanska Srbija će navijati za Hrvatsku sigurno. Postoji u Srbiji i jaka druga strana, koja sanja da će Rusija pobediti fudbalsku Hrvatsku - rekao je Pantić.

Ipak, pravi haos je nastao kada je Ivica Blažičko pomenuo osuđenog bivšeg prvog čoveka Dinama Zdravka Mamića koji se trenutno nalazi u Bosni, u bekstvu.

- Kad se ispraćala reprezentacija iznesene su neke teze. Kako će igrati reprezentacija? Ko će upravljati reprezentacijom? Što ako ovo bude uspeh? Hoće li se onda čestitati i čoveku u Međugorju - upitao je sportski novinar, a onda je reč uzeo Ćiro Blažević.

- Znao sam da ćeš izazvati incident. Što pričaš sad o Čačiću i Mamiću - uzviknuo je Blažević, ali je uspeo da se smiri i prešalta se na glavnu temu emisjije.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.