MARADONA SPUSTIO LOPTU: Argentinac se izvinio Gajgeru zbog prozivki nakon meča Engleske i Kolumbije! (FOTO)
Foto: Reuters

SMIRIO SE

MARADONA SPUSTIO LOPTU: Argentinac se izvinio Gajgeru zbog prozivki nakon meča Engleske i Kolumbije! (FOTO)

On je naveo da se ponekad ne slaže sa sudijskim odlukama, ali da "ima najveće poštovanje za njihov posao, koji nije lak"

Objavljeno:

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona izvinio se Međunarodnoj fudbalskoj federaciji nakon što je kritikovao suđenje Amerikanca Marka Gajgera na utakmici Engleske i Kolumbije na Svetskom prvenstvu.

Engleska je posle penala pobedila Kolumbiju i plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva, a Maradona je rekao da je sudija oštetio južnoameričku ekipu i da je u toj utakmici izvedena "monumentalna krađa".

foto: Profimedia

FIFA je zbog toga sinoć kritikovala Maradonu, koji je njen ambasador. Maradona je putem Fejsbuka rekao da su njegove pojedine izjave neprihvatljive, pošto "su ga vodile emocije dok je navijao za Kolumbiju".

On je naveo da se ponekad ne slaže sa sudijskim odlukama, ali da "ima najveće poštovanje za njihov posao, koji nije lak". FIFA je tolerisala Maradonine ispade na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a onn se izvinio što je nepristojno gestikulirao prema navijaču Južne Koreje tokom utakmice Argentine i Islanda u Moskvi, a prekršio je i zabranu pušenja na stadionima. Takođe, Maradona je pokazivao srednji prst navijačima nakon što je Argentina postigla pobedonosni gol protiv Nigerije u Sankt Peterburgu (2:1).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.