POSTOJI LI KLJUČ USPEHA: Maja Gazdić o građenju uspešne karijere!
Foto: Promo

Inspiracija i biznis

POSTOJI LI KLJUČ USPEHA: Maja Gazdić o građenju uspešne karijere!

Doživi prvenstvo! Doživi znanje!

Objavljeno: 18:15h

Projekat “Doživi prvenstvo” kao jedan od svojih najvažnijih ciljeva ima i promociju ljudi čiji uspesi mogu da inspirišu i druge da učine isto. Osoba koju ćemo ugostiti sutra u 16.30 u Kurirovom studiju u Ušće SC jeste Maja Gazdić, savršen primer mlade i energične, a istovremeno izuzetno obrazovane i uspešne žene.

NEGUJ ZAHVALNOST

jer dom je tamo gde čuvaš ono što imaš, a ne gde brineš zbog onoga što nemaš.

Maja je u roku i s visokim prosekom završila Elektrotehnički fakultet u Beogradu, smer telekomunikacije i informacione tehnologije. Trenutno je doktorand, a 2015. upisala je i master studije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, smer ekonomija i menadžment u energetici.

foto: Promo

Kao inženjer trenutno radi u kompaniji “Elektromreža Srbije” a. d., a od 2017. predsednica je Skupštine u Privrednom društvu “Elektroistok - Projektni biro”. Sa Majom ćemo razgovarati o tome kako brz razvoj industrije menja društvo i koliko domaće kompanije prepoznaju potencijal mladih stručnjaka? Sa kakvim se sve izazovima suočavaju mladi na početku svojih profesija, tržištu rada, faktorima uspeha? Jedan segment biće posvećen položaju žena u Srbiji, posebno u oblasti visokih tehnologija.

Doživi prvenstvo! Doživi znanje!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.