CRNO-BELI DOVODE SRPSKOG BISERA: Fudbaler grčkog superligaša ponovo aktuelan u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

TRANSFER

CRNO-BELI DOVODE SRPSKOG BISERA: Fudbaler grčkog superligaša ponovo aktuelan u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)

Momak rođen 2000. godine ima ugovor do 2020. godine sa Grcima, u tom slučaju Parni valjak mora da plati obeštećenje ako želi da angažuje ovog igrača

Objavljeno: 20:49h

Partizan u ovom prelaznom roku ponovo namerava da u Humsku dovede Srđana Spiridonovića iz Panioniosa.

Kako prenose Grčki mediji, crno-beli su krenuli u akciju za angažovanjem krilnog veziste, koga u svojim redovima želi i švedski Malme.

Prema grčkim medijima, Partizan je već ponudio 300.000 evra Panionisu za sjajnog vezistu, ali pošto je transfer trenutno još uvek na čekanju, Parni valjak se okrenuo završavanju posla sa Goranom Zakarićem iz Željezničara. Sarajlije su suspendovale svog igrača, zbog pregovora sa osvajačem Kupa Srbije.

Zato su se u Humskoj ponovo okrenuli Spiridonoviću, koji je ponikao u Rapidu iz Beča, a kasnije se afirmisao u gradskom rivalu Austriji. Tokom karijere igrao je i za italijansku Vićencu i Mesinu, austrijsku Admiru, a prošle sezone je stigao u Panionios, gde je partijama privukao pažnju Partizana.

Momak rođen 2000. godine ima ugovor do 2020. godine sa Grcima, u tom slučaju Parni valjak mora da plati obeštećenje ako želi da angažuje ovog igrača.

Tokom prethodne sezone, Spiridonović je postigao osam golova na 25 utakmica i "oživeo" karijeru, budući da je za Admiru upisao samo jedan meč.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.