Suludi podatak koliko je Nejmar proveo vremena valjajući se po travi! Odrađena je i najluđa parodija o tome, internet plače od smeha! (VIDEO)
Foto: Reuters

Otkidaju ga od zezanja

Suludi podatak koliko je Nejmar proveo vremena valjajući se po travi! Odrađena je i najluđa parodija o tome, internet plače od smeha! (VIDEO)

Svi se smeju Brazilcu zbog njegove teatralnosti

Objavljeno:

Jedna od situacija koje se najviše komentarišu tokom Svetskog prvenstva u Rusiji jesu Nejmarovi padovi i foliranja.

Brazilac jeste jedan od najfauliranijih igrača, često ga protivnici udaraju i koriste sva sredstva da bi ga zaustavili o čemu svedoče i 23 pretrpljena faula na 4 utakmice, ali on sve to dodatno pojačava svojom glumom i teatralnošću što je izazvalo žestoke reakcije javnosti.

Brojni bivši fudbaleri, treneri i fudbalske legende su to komentarisale i poručile da bi zbog svog foliranja trebalo da bude kažnjen kako bi se opametio.

Nejmar na utakmici protiv Meksika
Nejmar na utakmici protiv Meksika foto: Reuters

Statističari su čak uzeli i izmerili vreme koje je proveo na travi valjajući se i ono iznosi neverovatnih 13 minuta i 50 sekundi.

Najviše je vremena proveo ležeći i kukajući na travi protiv Meksika - 5 i po minuta, protiv Srbije je ležao 2 minut, protiv Kostarike 2 minuta i 45 sekundi, a protiv Švajcarske 3 minuta i 40 sekundi.

Nejmar i Sergej Milinković Savić
Nejmar i Sergej Milinković Savić foto: Starsport©

Zbog takvog njegovog ponašanja nastale su brojne šale i video snimci na internetu, pogotovo od kada se onako "zavrteo" posle faula Adema Ljajića, a čini se da je najbolju parodiju napravila nemačka stanica, pa pogledajte šta je to bilo.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.