RAZGOVOR SA VRHUNSKIM SPORTISTIMA: Analize Svetskog prvenstva i priča o tome kako se stiže do vrha
Foto: Promo

Sportske taktike

RAZGOVOR SA VRHUNSKIM SPORTISTIMA: Analize Svetskog prvenstva i priča o tome kako se stiže do vrha

U današnjoj emisiji "Doživi prvenstvo" gosti su nam Ljubinko Drulović i Nevena Ignjatović

Objavljeno: 11:29h

Danas je dan bez fudbala na Mundijalu i idealan za rekapitulaciju! U emisiji od 14 časova na Kurir TV gost će biti Ljubinko Drulović i fudbaler Crvene zvezde, Filip Stojković. Sa njim ćemo analizirati celokupan Mundijal, "Orlove" i sve ono što nas očekuje u četvrtfinalu.

Pored toga, Kurir i “Samsung” te pozivaju da danas u okviru projkta “Doživi prvenstvo” u 15 časova budeš deo live panela sa Nevenom Ignjatović, najboljom srpskom alpskom skijašicom i reprezentativkom Srbije.

Do sada se u svojoj karijeri čak tri puta kvalifikovala za odlazak na Olimpijske igre i bila član olimpijskog tima Srbije u Vankuveru 2010, Sočiju 2014. i Pjongčangu 2018. Ova rođena Kraljevčanka, je sa samo 28 godina osvojila preko 50 medalja na međunarodnim takmičenjima, a pobeđivala je i na otvorenim državnim prvenstvima Slovenije, Hrvatske i drugih zemalja u regionu.

NEGUJ ZAHVALNOST

jer dom je tamo gde čuvaš ono što imaš, a ne gde brineš zbog onoga što nemaš.

Gotovo 12 puta se plasirala u 30 najboljih skijašica u Svetskom kupu, gde je rezultatom u Lencerhajidu (6. mesto) zabeležila istorijski uspeh za srpsko skijanje. Sezonu 2018. završila je kao osma na svetu u generalnom poretku Svetskog kupa u disciplini - alpska kombinacija.

Doživi prvenstvo - gošća: Nevena Ignjatović
Doživi prvenstvo - gošća: Nevena Ignjatović foto: Promo

Pored velikog sportskog uspeha, Nevena je i master ekonomije na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA). Nevena će nam govoriti o tome koliko je skijanje težak sport i da li je za uspeh potrebno više ili manje truda nego u drugim sportovima. Kakve su joj ambicije i koliko je skijanje popularan sport u Srbiji? Koliko se ulaže u njega i kakvi su mu potencijali u odnosu na broj i kvalitet skijaških staza. S druge strane, imajući u vidu da je master ekonomije, sa Nevenom ćemo govorti i o tome kako postiže da uskladi i privatan život i druženje sa dve karijere koje ima.

Doživi prvenstvo! Doživi sport!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.