MOŽDA JESTE SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE, ALI MU JE SIGURNO BILO LEPO: Ruskinje spopale novinara usred javljanja uživo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/liveleak.com

Dvostruki aršini?

MOŽDA JESTE SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE, ALI MU JE SIGURNO BILO LEPO: Ruskinje spopale novinara usred javljanja uživo! (VIDEO)

Ovaj snimak je glavna tema u Aziji, jer je u suprotnoj situaciji kada se ovo desilo novinarkama javnost ustala na noge, a preko ovoga su olako prešli svi

Objavljeno:

Videli smo prethodnih dana da su mnoge novinarke koje su došle da izveštavaju sa Svetskog prvenstva u Rusiji imale brojne neprijatnosti tokom javljanja uživo sa ulica gradova, jer su dolazili navijači ljubili ih, grlili, pa čak i "hvatali", što je nedopustivo, jer je to klasično seksualno uznemiravanje.

Međutim, sada se u poziciji svojih koleginica našao i južnokorejski novinar koji je bio "žrtva" dve Ruskinje, koje su mu prišle dok je govorio u programu i onda počele da ga ljube.

Snimak je postao glavna tema u Aziji, jer mediji raspravljaju o tome zašto ovo nije protumačeno kao seksualno uznemiravanje i svi su olako prešli preko toga, a nisu reagovali isto kao što je bio slučaj sa novinarkama.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.