FELIKSE, IZBAČEN SI! NAPUSTI MUNDIJAL! Nemac koji je uništio Srbiju oteran sa Svetskog prvenstva! (FOTO)
Foto: EPA/Armando Babani

Kosmička pravda

FELIKSE, IZBAČEN SI! NAPUSTI MUNDIJAL! Nemac koji je uništio Srbiju oteran sa Svetskog prvenstva! (FOTO)

Nemački sudija je vraćen kući iz Rusije

Objavljeno: 15:32h

Feliks Brih neće više suditi na Svetskom prvenstvu u Rusiji! Nemački arbitar koji je pokrao Srbiju na meču protiv Švajcarske poslat je kući od strane FIFA.

Kako saznaje "Blic", Brih uopšte nije ni razmatran za to da deli pravdu nekim od mečeva u završnici Mundijala, što je verovatno i posledica nedopustive greške koju je napravio kada nije dosudio čist jedanaesterac nad Mitrovićem i uz to odbio da pregleda VAR snimak, pa da onda donese odluku.

Tako će se "dželat" Srbije vratiti kući sa samo jednim suđenim mečom u Rusiji, i to baš onim kobnim po našu reprezentaciju koja je izgubila i sa njime šanse da se domogne grupne faze.

Feliks Brih u raspravi sa Aleksandrom Mitrovićem
Feliks Brih u raspravi sa Aleksandrom Mitrovićem foto: EPA/Armando Babani

Podsećamo na situaciju da su Lihtštajner i Šar obema rukama držali i oborili Aleksandra Mitrovića, a da je Nemac u toj situaciju dosudio faul u napadu, a čak nije hteo da prihvati ni sugestiju ljudi iz VAR sobe koji su mu rekli da je moguće da je bio penal i da bi trebalo da pogleda snimak situacije.

To je podiglo ogromnu prašinu u čitavom fudbalskom svetu, a Brih je završio na "hlađenju" koje je okončano tako što je odlučeno da njegove usluge više nisu potrebne.

Feliks Brih ide kući sa Mundijala
Feliks Brih ide kući sa Mundijala foto: Starsport©

S obzirom na grešku kakvu je napravio nije ni mogao da se nada da će mu neko dati šansu da deli pravdu u odlučujućim mečevima na Mundijalu.

Pored njega svoj boravak na Svetskom prvenstvu su završili i Ravšan Irmatov, Klemen Turpin i Šimon Marčinjak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.