SPORT I ZDRAVA DECA: Vaterpolista o Mundijalu i zamke savremenog roditeljstva
Foto: Promo

Fudbal i dobre navike

SPORT I ZDRAVA DECA: Vaterpolista o Mundijalu i zamke savremenog roditeljstva

Bogat program smo vam pripremili danas u okviru emisije "Doživi prvenstvo"

Objavljeno:

Svetsko prvenstvo u Rusiji ulazi u završnu fazu. Poznati su svi učesnici četvrtfinala, a pred nama je kratka pauza pred najveća uzbuđenja. Današnja emisija u Kurirovom studiju u Ušće SC počinje tačno u podne, a gost Milana Raševića je proslavljeni vaterpolista, bivši reprezantativac i član moskovskog Dinama Nikola Rađen.

Portal Yumama.rs vas, poziva da budete učesnici na live panelu danas u 13 časova na kom će se govoriti o problemima savremenih roditelja. U okviru projekta “Doživi prvenstvo” posebnu važnost dajemo zdravlju dece. Jedan od faktora koji znatno utiču na njihovo fizičko i mentalno zdravlje su digitalni uređaji i internet, koji je sve više u upotrebi. Odgovor za kojim mnogi roditelji tragaju je kako će sve te moderne tehnologije u budućnosti uticati na njihovu decu. Na slična pitanja, ali i ona koja se odnose na pravilan razvoj dece, odgovaraće učesnice panela - Darka Krsmanović, pedagog, psiholog i psihoterapeut, i dr Biljana Kostić, pedijatar.

IZABERI ENTUZIJAZAM

i uživaj u igri kao dete.

Doživi prvenstvo! Doživi zdravlje!
Doživi prvenstvo! Doživi zdravlje! foto: Promo

Darka Krsmanović već godinama radi na projektima kao što su škola roditeljstva, upravljanje brigama, samopoštovanjem protiv nasilja, uporna otpornost na promene, savladavanje stresa i psihosomatski odgovor, dok dr Biljana Krstić kao pedagog ima višegodišnje iskustvo u radu s decom sa posebnim potrebama i decom obolelom od cerebralne paralize.

Pored toga, portal Stvarukusa.rs vas poziva da danas od 13.30 časova upoznate Milicu Mihailović, koja već dve godine vodi svoj Jutjub kanal - Recepti Milica Mihailović sa preko 700 recepata i saveta.

Doživi prvenstvo! Doživi zdrav život!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.