EKSKLUZIVNO IZ UŠĆA Nikola Rađen: U fudbalu je novac presudna stvar! Kult naše selekcije je poljuljan odavno, momci su pokušali da ga vrate, ali to nije bilo moguće... (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Kurir

Tačno u podne

EKSKLUZIVNO IZ UŠĆA Nikola Rađen: U fudbalu je novac presudna stvar! Kult naše selekcije je poljuljan odavno, momci su pokušali da ga vrate, ali to nije bilo moguće... (VIDEO)

Proslavljeni vaterpolista sumira svoje utiske o dosadašnjem toku Mundijala

Objavljeno: 13:36h

Gost emisjie "Doživi prvenstvo" je Nikola Rađen koji je izneo svoje impresije o Mundijalu u Rusiji.

- Drago mi je što su Rusi u četvrtfinalu - rekao je Rađen na početku razgovora i malo dočarao atmosferu koja je vladala pred početak takmičenja.

- Imao sam priliku vidim kako je sve to izgledalo. Živeo sam tamo i znam koliko su se Rusi trudili da sve protene u najboljem redu. Gledao sam par utakmica prvenstva na stadionima. Cela Rusija je živnula kada su krenuli da rade na stadionima. Svaki grad je bio okupiran time kako će da izgleda njihov stadion. Svi su se potrudili da to bude što impozantnije i da svakom navijaču to ostane u najlepšem sećanju - rekao je Rađen koji će naredne dve godine igrati vaterpolo za moskovski CSKA.

- Iznenađenje je što su ispali favoriti, ali se itekako videlo koliko cela planeta voli i prati fudbal. Najzanimljivija utakmica mi je bila između Belgije i Japana - Japanci koji su dali dva gola i šokirali sami sebe. Ali, kontra Belgijanaca je bila kalsična škola fudbala - naglasio je Rađen.

- Na ovom prvenstvu se videlo da svaka selekcija koja je imala dobrog selektora, golmana i napadača - prošla je dalje - objasnio je Rađen i osvrnuo se na srpske selekcije.

- Drago mi je što se Srbija plasirala na SP, oni su dali svoj maksimum, ali je kult reprezentacije poljuljan odavno. Oni su to pokušali da vrate, ali nije bilo moguće. Protiv Brazila nam nisu igrali neki igrači, a zašto, to nije pitanje za mene - rekao je vaterpolista i naglasio da je u fudbalu novac presudna stvar!

Svetsko prvenstvo u Rusiji ulazi u završnu fazu. Poznati su svi učesnici četvrtfinala, a pred nama je kratka pauza pred najveća uzbuđenja.

Današnja emisija u TC Ušće počinje tačno u podne, a gost Milana Raševića je proslavljeni vaterpolista, bivši reprezantativac i član moskovskog Dinama Nikola Rađen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.